餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2022-08-24 261 浏览
🍜 自选车仔面要最少三𩠌 剩𩠌就要叫四个🐄牛腩 🐟手打鱼肉 🐟炸鱼皮🐄 都算几淋身 大大旧 有小小痴牙 但唔系难消化 或者煮到好韧个种🐟 手打鱼肉 唔会落好重调味盖过原味 咬落弹牙 冇食到冇骨 有轻微腥味 但可接受 🐟 炸鱼皮 炸得几香脆 唔油腻 份量都几多 落咗少少盐 整体感觉几好🍜 薯粉 佢系幼身扭纹薯粉 比起粗身会更易咬同消化 唔会煮到糊哂 几滑身🥣 瑞士汁 小辣可能要咗辣 所以唔系好食到瑞士汁但个辣都几过瘾餐牌可以拣走汤下次试吓干捞先😍😍仲有几条我最钟意嘅生菜😍2️⃣ 套餐 两𩠌面⚪️ 萝卜 🧀芝心丸萝卜清甜 有小小渣芝心丸内馅唔会变咗香口胶煮得啱啱好拣咗沙嗲汁 腩汁沙嗲汁几香花生味重口味可以叫冇汤因为佢冇味精 所以唔会食到好咸米线都几滑身 跟餐有饮品 🥟 招牌鲜煎饺子 8只可以拣双拼 😍😍椰菜饺 芝士粟米饺椰菜饺都好juicy 有啲木耳 应该冇落肉外层煎到好脆口记住要衬热食😍😍😍芝士粟米饺劲好食🫶🏻🫶🏻🫶🏻应该系落咗啲沙律酱🧀唔会好咸 捞埋🌽🫶🏻🫶🏻🫶🏻有碟醋俾你点 食得辣可以加🧄🌶 🍞爆浆阿华田西多士朱古力榛子酱表面有海量阿华田粉中间应该系忌廉即系之前好兴
🍜 自选车仔面

🍞爆浆阿华田西多士
朱古力榛子酱

表面有海量阿华田粉
中间应该系忌廉
即系之前好兴嘅「漏奶华」

睇人食就睇得多
我都系第一次食