2023-12-22
🧸去完shopping落到楼下转弯就见到间呢间餐厅,有我好钟意嘅无脸男カオナシ🧛♀️系千与千寻里边全身黑色戴着白色面具个个鬼怪👺所以就吸引咗我哋入咗去食饭啦🥳餐厅装修充满着日本气氛❤️唔错🥳🍣和道屋鱼生太卷 🌈呢个用咗杂锦鱼做嘅卷物好新鲜呀👍刺身劲多而饭量少💯入口啖啖都系鱼生😍好满足呢🥳🍡汁烧免治鸡软骨肉棒附月见自家制 🌈一咬入口已经食得出鸡肉同鸡软骨嘅比例啱啱好💯口感十足👍重点系鸡软骨唔会太硬😋点埋佢地自家制月见汁✅味道令人回味喔🥳🍳鳗鱼玉子烧 🌈我哋好钟意食玉子烧架😋呢个鳗鱼玉子烧口感紧实💯入口𠮶阵就柔韧滑顺又多汁👍正常呀喂🥳🦪吉列广岛蚝 🌈薄身嘅粉浆包住新鲜嘅广岛蚝🦪炸完唔油仲好好味😋广岛蚝肉质鲜甜又肥美😍炸完香口又松脆呀🔥🍜鱼汤稻庭乌冬 🌈呢个乳白色嘅汤底好鲜甜呀👍稻庭乌冬系扁幼嘅size非常之弹牙😋里面仲有鱼块💯正🥳🐷厚切吉列千岁米豚 自家制$🌈识食一定食呢个厚切吉列千岁米豚呀😍肥肉部位一啲都晤油腻✅而且肉质仲好柔软💯味道清甜添😋呢个必食呀🥳
🍣和道屋鱼生太卷
🍡汁烧免治鸡软骨肉棒附月见自家制