Minato

.🔻应该系今年食到最伏嘅一餐😵‍💫😡首先, 𠮶位铁板烧师傅根本就冇经验, 明显唔系做呢行嘅🙄 处理龙虾时竟然将佢跌到平时处理厨余𠮶个位; 而且龙虾肉入面居然有碎壳…再讲火候, 简直系乱七八糟! 有啲食物㶶得好过份, 件件都唔平均, 睇下个鱼同鹅肝就知我冇呃你; 就连炒饭都整到又干又硬, 真系怀疑佢根本冇煮熟透, 完全冇再食第二啖🫠食物唔好食已经系一个大问题, 但服务更加系冇得顶! 师傅完全冇介绍过任何一道𩠌, 开头时仲冇人帮手收碟或者帮我哋加酒😓 全餐饭完全冇人问过我哋觉得啲食物点, 最后埋单经理就话会将我哋嘅意见反映返同请饮sake就完啦当日我哋点咗个 “浜” 套餐, 价钱同酒店差唔多, 但用料又唔系特别好, 真系可一不可再🥴.🔻🍽 Minato 📌 地址: 湾仔港湾道23号鹰君中心地下G4-G6号舖.#tummysreadyatwanchai #tummysreadyforjapanese #tummysreadyforteppanyaki

🔻
应该系今年食到最伏嘅一餐😵‍💫😡