2023-10-24 1530 浏览
🎋🎋🥩🥩有好既环境、海景、美食,加加埋埋就系一个好令人期待既午餐星期六、日、假日既set lunch都有几款选择,包左前菜、头盘、蒸蛋、刺身、渍物,亦都有白米饭、味噌汤同甜品前菜有五目煮,有豆同蒟蒻,加左少少菇同木耳丝,好爽口开胃,另一样系渍物鱿鱼,酸酸既都几清新,蒸蛋好滑刺身有油甘鱼、吞拿鱼、帆立贝,刺身每件都好冰冻,最好食系吞拿鱼,好配合佢既鲜山葵,反而唔需要再沾豉油薄烧A5和牛海胆丼饭($538)成个饭都摆得好靓,海胆都有好多好鲜,其实斋望就觉得牛已经好吸引,海胆系bonus有好多件薄和牛,每件都好腍身,薄烧既生熟度恰到好处,佢个酱汁用左少少甜豉油酱汁,同饭都好好配合到,一啖可以食到三样野👍🏻👍🏻👍🏻寿喜烧A5和牛严选部位2片及野菜盛($598)分开两碗去整,同样都用左寿喜烧煮法,味道咸味比较浓,要配饭同蛋去食分别系肩胛肉同西冷部位,全部都黎自鹿儿岛,肩胛位七成熟,西冷则五成两件牛都好腍,个人觉得肩胛位牛味重d,西冷可能多雪花多油脂所以更腍👍🏻👍🏻👍🏻两个都配左生蛋同蒟蒻面,额外再配多一个珍珠米饭,真系超级饱最后甜品系柚子雪葩,好冰冻又有柚子皮系当中,好清新,酸酸既可以帮忙清走肉
🎋🎋🥩🥩

有好既环境、海景、美食,加加埋埋就系一个好令人期待既午餐

薄烧A5和牛海胆丼饭($538)

寿喜烧A5和牛严选部位2片及野菜盛($598)
两个都配左生蛋同蒟蒻面,额外再配多一个珍珠米饭,真系超级饱

最后甜品系柚子雪葩,好冰冻又有柚子皮系当中,好清新,酸酸既可以帮忙清走肉既油腻感👍🏻👍🏻👍🏻