2018-01-15
2点钟左右去到大概7-8成满 但大部份都食紧基本就系自己揾位,去收银落order比钱 讲坐边 自己拎水拎餐具店员就会拎野食比你野食野饮散叫, 岩哂D唔喜欢饮除左水以外既人落完ORDER 15分钟左右就有得食一行四人叫左黑松露芝士焗薯,烟三文鱼沙津,卡邦尼意粉,大虾宽条面,墨鱼汁海鲜意粉另外加咖啡就每杯减5蚊以西餐既份量黎讲..依间真系几大份下,一个人一份系绝对够先讲墨鱼汁海鲜意粉2只虾,1旧青口.2旧鱼柳,2圈鱿鱼个虾系腌得非常好食,而且爽口 真系要比几个like但鱿鱼相对之下就系无味既 系真系无味 好似用清水荡完咁鱼柳同青口就不过不失 比起虾系失色既意粉有嚼口唔会太淋身,蒜味重, 喜欢食蒜既人会好开心食到尾就会见到有唔少橄榄油系底, 个人觉得系略为落得太多油烟三文鱼沙津份量都系BIG SIZE, 但唔知系咪因为要慢慢砌个花出黎 结果仲迟过意粉同焗薯上表面落左黑醋 唔会太酸亦唔会太少无味 睇图都见到佢有5款以上蔬菜而且好新鲜 用料认真黑松露味浓,芝士香,份量唔细,多人食既话可以一人几旧,人少就唔建议叫因为都几"漏"下其他两个意粉就冇咩特别 整体黎讲 系每样食物都系咸左少少, 要叫个沙津
店员就会拎野食比你
野食野饮散叫, 岩哂D唔喜欢饮除左水以外既人
落完ORDER 15分钟左右就有得食
另外加咖啡就每杯减5蚊
以西餐既份量黎讲..依间真系几大份下,一个人一份系绝对够
先讲墨鱼汁海鲜意粉
2只虾,1旧青口.2旧鱼柳,2圈鱿鱼
个虾系腌得非常好食,而且爽口 真系要比几个like
但鱿鱼相对之下就系无味既 系真系无味 好似用清水荡完咁
鱼柳同青口就不过不失 比起虾系失色既
意粉有嚼口唔会太淋身,蒜味重, 喜欢食蒜既人会好开心
食到尾就会见到有唔少橄榄油系底, 个人觉得系略为落得太多油
而且好新鲜 用料认真
因为都几"漏"下
其他两个意粉就冇咩特别
整体黎讲 系每样食物都系咸左少少, 要叫个沙津中和番会比较好
如果餐厅可以提供多D选择就好 始终你望个餐牌都唔算太多野食