2023-09-25 392 浏览
book 左星期六 (要比$500) 一行8人同屋企人食饭一出䢂,见到埸面混乱,全部人围住个reception ,等左15分钟 ,终于安排左一张长枱!问可以转圆枱,竟然话得一张大圆枱,𨍭吾到!如果唔够枱就吾好接受book位,仲要比$500订😡成餐饭,都要将d𩠌菜递来递去,完全享受吾到食饭嘅开心,食到一肚气😤餐厅环境细又狭窄又十分嘈吵!上菜速度慢!吾够人手,服务差!等左好耐,终于有菜上,食吾到第3个𩠌,就有侍应话要last order🙄🙄 d嘢食都未嚟晒,又点知够吾够食!9:30 已经拎张单叫你埋单先,我哋反映仲有上海粗炒未嚟,个侍应话师傅已经收工,话帮我地取消!客人d𩠌都未check出晒未,师傅就已经收左工!真无言😐 餐厅真系要检讨北京填鸭:皮吾脆,鸭冇咩味南翔小笼包:皮厚,完全冇汤汁松子鱼: 鱼肉完全冇味下次冇吾会再帮衬,亦吾推介!
book 左星期六 (要比$500) 一行8人同屋企人食饭

问可以转圆枱,竟然话得一张大圆枱,𨍭吾到!

餐厅环境细又狭窄又十分嘈吵!上菜速度慢!吾够人手,服务差!

北京填鸭:皮吾脆,鸭冇咩味
南翔小笼包:皮厚,完全冇汤汁
松子鱼: 鱼肉完全冇味

下次冇吾会再帮衬,亦吾推介!

2023-09-16