2024-01-03
我地去左意大利西餐厅食嘢,真系好舒服啊!休闲又舒适!个环境好舒适,仲有一排好靓嘅窗边位,坐低真系好放松。我哋叫咗2份3 Courses Set Lunch,份量啱啱好!我哋嘅前菜叫左Seafood Tartare,入口鲜味十足!里面有吞拿鱼、三文鱼同埋虾,新鲜又美味,真系令人回味无穷。主菜我哋拣咗Dry-aged USDA Beef Ragú同埋USDA Prime Striploin,个味道真系一流!Dry-aged USDA Beef Ragú牛肉粒意粉好好味,肉质鲜嫩多汁,配埋大大只温泉蛋捞埋一齐食真系好开胃。USDA Prime Striploin就更加正,个肉质嫩滑,我地选左3成熟!每一啖都好滋味。饮品方面,我哋叫咗Cappuccino同埋Sparkling Tea。Cappuccino入口香浓,啲咖啡同牛奶嘅比例刚好,好滋味。而Sparkling Tea就系Darjeeling,超好味!呢杯茶好开胃,饮落去真系令人心情愉快。