招聘中
月薪
餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2020-04-19 45 浏览
好耐无出行食饭啦,今日黎到尖沙咀食下西餐😋呢度都好多唔同种类嘅野食拣😍🥢香煎带子配无花果辣肉肠沙律伴黑松露油醋汁无花果沙律比较少食,甜甜地咁配落啲沙律菜度都几夹带子表面煎到金黄色,但入面唔系完全熟哂,好林好好食☺️最出色系个沙律汁,黑松露好香好香,但食落又唔会抢到其他野嘅味加埋醋汁真系好开胃👍🏻🥢美国牛胸腹柳嗌左6成熟,煮得岩岩好👍🏻面头煎到少少焦香☺️ 一切有好多肉汁食落一啲都唔干,好juicy,亦都好林🥢BBQ蜜糖酱烧猪肋骨配脆炸蕃薯条哗好大份!平时啲猪肋骨无乜肉食,但呢度就唔同,好多肉!未切望落去有啲似烧肉🤣🤣个BBQ酱够浓而且带啲辣味,都几惹味😁猪肋骨烧到唔会太干,痴骨个啲部分最好食😆另外蕃薯条都值得一试👍🏻个人觉得好过食薯条🍹菠萝青柠梳打好fresh都几好饮

好耐无出行食饭啦,今日黎到尖沙咀食下西餐😋

呢度都好多唔同种类嘅野食拣😍

🥢香煎带子配无花果辣肉肠沙律伴黑松露油醋汁
无花果沙律比较少食,甜甜地咁配落啲沙律菜度都几夹
带子表面煎到金黄色,但入面唔系完全熟哂,好林好好食☺️
加埋醋汁真系好开胃👍🏻

🥢美国牛胸腹柳
嗌左6成熟,煮得岩岩好👍🏻
面头煎到少少焦香☺️ 一切有好多肉汁
食落一啲都唔干,好juicy,亦都好林

🥢BBQ蜜糖酱烧猪肋骨配脆炸蕃薯条
个BBQ酱够浓而且带啲辣味,都几惹味😁
猪肋骨烧到唔会太干,痴骨个啲部分最好食😆
另外蕃薯条都值得一试👍🏻个人觉得好过食薯条

🍹菠萝青柠梳打