2023-12-10
今晚喺尖沙咀揾野食,庆祝一下周年纪念日,一早喺OpenRice 做过资料搜集,知道呢间位于棉登径既黑门水产评价好高😃今晚就特登过海黎试下😘好彩无中伏😝😝蜜糖芥茉火炙安格斯牛沙律- 安格斯牛烤得好嫩🥳沙律菜好新鲜!😊有惊喜嘅系原来仲有鱼子😆黑门令蟹味噌甲罗烧- 店员好体贴🤭 会预先把甲罗烧送上,俾我地自行打咭😝再会喺我地面前帮手烧😃😃 甲罗烧配上紫菜味梳打饼😍好夹好好味☺️☺️火炙三文鱼寿司- 三文鱼经火炙迫出所有油份,入口肥美甘香😀😀北海道本钓池鱼- 池鱼油脂丰腴之余😊鱼肉亦更有咬口,简单地俘虏了我们的味蕾,一试难忘😃😃铁板烧海鲜杂菌- 食材丰富,有鲍鱼、海老😆,仲有几款菇类和芦荀😃铁板上已,热腾腾,好惹味😊😊黑门果肉哈蜜瓜- 无论打咭同味道都一流🤭🤭🤭 雪糕有两款味道选择,分别是搽茶和曲奇🤩 我地今次就拣咗曲奇🥳 哈蜜瓜好鲜甜好味😃一客既份量唔算细,两个人分享刚刚好🎉呢间餐厅水准好高,价钱又唔算太贵,待应服务态度又好,系一流既日本餐厅,值得推介🥳🥳黑门水产すいさん (棉登径) (尖沙咀)尖沙咀棉登径8号地下3-4号舖
蜜糖芥茉火炙安格斯牛沙律
黑门令蟹味噌甲罗烧
火炙三文鱼寿司
- 三文鱼经火炙迫出所有油份,入口肥美甘香😀😀
北海道本钓池鱼
铁板烧海鲜杂菌
黑门果肉哈蜜瓜
黑门水产すいさん (棉登径) (尖沙咀)
尖沙咀棉登径8号地下3-4号舖