2023-05-01
今日又去咗海滨汇嘅「Mano」食brunch,真系好chill好正👍🏻 叫咗三款菜式,分别系1/2葡式香辣烧鸡配薯条、黑松露卡邦尼扁意粉同埋马格丽特薄饼😋首先系1/2葡式香辣烧鸡配薯条,啖啖鸡肉都好juicy,皮都烧到好香脆,再配上微辣嘅酱汁,好食到呢!薯条都炸到好香口,好惹味!🤤然后系黑松露卡邦尼扁意粉,啱啱上枱就闻到一股迷人嘅黑松露香气!意粉煮得刚刚好,唔会太软亦唔会太硬,配上香浓嘅黑松露酱汁,味道好浓郁!❤️最后就系马格丽特薄饼啦!薄饼底薄脆,酥脆嘅口感好好味,番蕃茄酱、芝士同埋新鲜嘅罗勒叶,味道好平衡,好食到冇得顶!👍🏻总括嚟讲,我非常钟意呢间餐厅嘅菜式,食物质素高,服务态度好好,环境亦好舒服!如果你钟意西式嘅brunch,绝对唔可以错过呢个好去处!🤤👌🏻🍴💯👍🏻