2022-01-02 64 浏览
开Party点少得蛋糕,但系现代人𠮶个注重健康又要减肥,吾想食太多cream,最啱就系古祖蛋糕,价钱相宜,味道多啱晒大家可以试吓吾同好味😋之前见过好多人介绍呢间古祖蛋糕💛💛「囍源」💛💛开业至今,标榜低糖少油,使用水浴法,老板仲问我知唔知咩黎架😂我一定唔会知啦,经店员详细介绍,呢种做法做出黎嘅蛋糕要成2-3个钟,蛋糕先唔会㶶边㶶底,明白佢哋与别不同制作方法,注重品质,慢工出细货,才可以做出表面平滑、内里湿润有弹性嘅效果,💛小店情愿赚少啲,坚持「水浴法」限量出品都唔会谷销量👏🏻👏🏻👍👍唔同其他店舖,可以一个钟头出炉一次,大量焗制。💛💛见甘抵,我哋痴咗一次过试左三只口味😂😂❣️蕃薯味,店员话唔系日日都会做,见到有靓材料先会做,番薯味甘香又甜又软滑,果然零舍不同🥳👍❣️肉松芝士味-层次感十足,馅料十足👍❣️芝士控又忍唔住买埋芝士,中间仲有粒粒芝士劲有嚼口👍日日新鲜制作,可以放雪柜三日,一个蛋糕一个印,吸满十二个=$55,可以当钱洗。有成70多种口味,包你吾会食厌..

唔同其他店舖,可以一个钟头出炉一次,大量焗制。

💛💛见甘抵,我哋痴咗一次过试左三只口味😂😂

❣️肉松芝士味-层次感十足,馅料十足👍

❣️芝士控又忍唔住买埋芝士,中间仲有粒粒芝士劲有嚼口👍

2022-01-01
外卖自取