餐厅: 健康齋廚
资讯:

2018-07-26 458 浏览
今日朋友话要食得健康,食得太多肉,要黎个green day,食斋👨‍🌾!系黄大仙揾到间食斋既食店。都几大间㖞!周围都放满了唔同既昼。呢个钟有几趣致㖞!😄野食选择都好多。奇怪? 呢间野唔系食斋既咩,点解见个餐牌好似好多小菜,肉类炒粉面都有既?!原来都是斋黎的!得个名架咋🤣🤣虽然佢有d二人餐都好抵叫。但我地都散叫左,因为想食其他野😄黎到斋舖,当然要叫食斋老味啦!我地叫左个细碟既!但都几大碟㖞!!$35好平!👍有4款口味!我就最钟意食橙色甜斋喇!甜甜地冻冻地几开胃!😄餐前小食就最岩!没有肉的生炒排骨😄餐厅用了素肉来代替了排骨。食落似猪肉丸既感觉。配埋酸酸甜甜既酱,相当开胃。仲有三色椒,菠萝,瓜配料,卖相很靓。再叫左个 竹笙上斋煲:材料非常丰富,有冬菇,竹笙,云耳,豆卜,粉丝,蔬菜,豆腐等等……再加了南乳酱,食落相当惹味!尤其粉丝索哂了南乳酱汁,味道很香!最后仲叫左支:南杏北杏雪耳水,解一解凉!饮落唔会话好甜,好清凉又滋润!👍相当健康呀!

都几大间㖞!周围都放满了唔同既昼。
呢个钟有几趣致㖞!😄
原来都是斋黎的!得个名架咋🤣🤣

虽然佢有d二人餐都好抵叫。但我地都散叫左,因为想食其他野😄

黎到斋舖,当然要叫食斋老味啦!我地叫左个细碟既!
但都几大碟㖞!!$35好平!👍有4款口味!

没有肉的生炒排骨😄

仲有三色椒,菠萝,瓜配料,卖相很靓。

再叫左个 竹笙上斋煲: