Poking

2023-06-30 18 浏览
😌装修简洁舒适, 木系餐桌椅连 加门口既绿色植物,令人很有放松既感觉。 🌟食物嘅摆盘好吸引,🌟而且颜色好鲜艳,🌈选择好多除咗signature嘅预订配搭之外,客人也可自行组合自己的碗,很有弹性。 💪🏻2:30至5:30下午茶时间,最近仲推出九折优惠好抵! 我同朋友最近都食得太多太油, 呢一间咁健康既餐厅真系好岩我地, 食完无晒guilty 感。 😂Salmon The Classic 🐟三文鱼好大粒, 好新鲜,一口咬落下好有满足感! 三文鱼份量都算够,配合其他食材:牛油果和青瓜 觉得多层次得来又好healthy! 调味方面有青葱,柠檬,芝麻碎及自制酱油, 天然又健康的味觉享受。Creamy Baby🐟三文鱼同样足料又新鲜, 呢个叫左寿司饭加沙律, 所以配菜更加丰富:生油果,鸡蛋丝,豆腐,青瓜,蟹籽, 下次我都会prefer叫呢个! 木鱼丝,脆炸蒜粒,芥末沙律酱, 味道配合得刚刚好, 简单不闷, 好味!😋概括来说, 呢度既食物好健康, 环境都放松, 是洗涤身心的一个体验。😌

Salmon The Classic 🐟

Creamy Baby