2019-03-26 1469 浏览
对上一次食呢间我谂都有两年前,当时都未有咁贵,而家加价加到4百几一位,不过心血来潮好想食,老公BOOK位话lunch有75折咁就book左la!Lunch系食12至3,我地12点就去到,同场唔多人。侍应提醒刺身唔驶叫住,佢地会自动奉上,咁我地就剔d寿司烧物炸物先啦~剔完就出去行个圈睇下同之前有咩唔同,放眼一睇出面多左个前菜/salad bar(?),个人唔太有兴趣所以冇拎到!再行前d比以前多左好多饮品既选择!好少放题有既自斟生啤同花茶都有,摆茶个corner摆左一格格柜桶,入面摆左茶包,客人可以用茶壶或者杯斟都得。另一边甜品corner有movenpick同haagnedaz,仲有dryers雪条、细细粒雪米糍同韩国雪条。番番埋位刺身已经到左,种类都几多,质素都ok,系新鲜既。寿司都唔错!细细件唔会咁快塞饱个肚!之后黎左个鹅肝多士,我真的不敢相信我的眼睛~这是鹅肝饼干是嘛?而且鹅肝超细粒,太姑寒了吧~失望!烧物方面羊架最出色,烧得香而不腻,天妇罗就一定系虾最好味~必定encore!和牛炒饭就真系悭番唔驶叫~个肉肠第一次落单冇黎,之后再叫先黎,味道都唔错~可以一试!最后到甜品回本位,系狂

番番埋位刺身已经到左,种类都几多,质素都ok,系新鲜既。
刺身

寿司

炸物及天妇罗

和牛炒饭

烧物

最后到甜品回本位,系狂拎movenpick食~朱古力味系冇得输的~其他甜品唔太吸引,只试左macaron,初头惊伏只拎左朱古力味同开心果味,点知一试非常好味~于是出去拎哂唔同味~可惜原来最好的最初已遇到…朱古力味同开心果味系最好的~
朱古力及开心果马卡龙

埋单6百几,真系有d贵,不过环境系舒服既!系度倾计好好~食物质素唔错而服务都良好~就当偶尔享受一下啦

刺身
寿司