2025-01-24
呢间高贵的中东餐厅,真系可以感受到食材的新鲜同独特风味!无论系环境定系服务,都令人倍感舒适,绝对系个不错的聚餐地方!🌟Mezze Platter首先,呢个Mezze Platter真系一个好开胃嘅选择!中东包配上滑顺的鹰嘴豆泥,咬落去既香脆又软滑,配上羊肉同松子仁,每一口都充满惊喜!🥙🥗沙律用新鲜罗马生菜、青瓜同番茄,颜色鲜艳,食落去清新又爽口😄Appetizer我哋拣咗以下两款:Honey Baked Feta呢个蜂蜜菲达芝士简直系甜蜜的享受!芝士嘅咸香配合甜蜜的蜂蜜,真系令人个味蕾大开,仲有蕃茄干嘅香气,呢个配埋中东𠮶个扁包真系好夹!Octopus 🐙香烧八爪鱼,外脆内嫩,咬落去有一种令人惊喜的口感,配上特制酱汁,味道更加升华!每一口都系享受,完全唔会腻!😍Main Dishes:Roasted Duck Leg烤鸭腿外皮金黄酥脆,内里肉质软嫩,鹰嘴豆的配搭更添风味,真系一口接一口,停唔到手!🍗✨Lamb Ouzi羊腿扁豆烩饭,香气四溢,羊肉嫩滑,饭粒吸收咗所有味道,口感丰富,绝对系同朋友分享的好选择!🍚🥙甜品就拣左crunchy kataefi 系一个金丝蜜酥再配开心果雪糕,脆卜
Mezze Platter
Appetizer
我哋拣咗以下两款:
Main Dishes:
Roasted Duck Leg
Lamb Ouzi
甜品就拣左crunchy kataefi 系一个金丝蜜酥再配开心果雪糕,脆卜卜咁样好好味😊
Bedu真系一个值得再访的地方!环境优雅,服务热情,食物更系新鲜又美味,充满着中东风味,附近都见到有啲人庆祝紧生日,环境好适合节日庆祝❤️❤️