2020-12-06
第一次写食评,因为用餐体验实在太差一开始见到经openrice订位有晚市半价优惠所以先谂住试吓。入到去先发现唔知系咪转咗餐牌,OpenRice menu上面见到嘅all day breakfast同toast都冇🤔咁谂好叫咩嘢食落order嘅时候,员工居然话小食要9点后先available。先唔好话宜家疫情关系10点后冇堂食 佢啲小食系咪净系做外卖唔做堂食,餐牌冇写几点先available坐低𠮶阵时又唔讲,人哋谂好食咩先黎讲系咪玩嘢🙂好啦order完其他嘢 坐紧系度等嘢食黎嘅时候 有第二个员工过黎问我哋叫唔叫嘢饮,我哋话唔使 佢先话最低消费一杯嘢饮🤷🏻♀️ 咁我哋入黎𠮶阵冇人同我哋讲过有最低消费,个员工就一句跶埋黎话”你去洒吧可以唔饮嘢㗎咩?”🤷🏻♀️1. 我真系去过酒吧冇叫嘢饮lol2. 你间嘢个名一个bar字都冇 边忽似酒吧 唔系有酒卖就叫酒吧吓嘛🤷🏻♀️3. 有啲咩minimum charge就唔该啲客人一坐低就讲啦,有乜可能人哋order完 坐系度等紧嘢食上嘅时候先讲呢🤷🏻♀️最令人接受唔到嘅系啲员工嘅防疫意识为零🌚 眼见到嘅员工个口罩戴咗等于冇戴,系吧枱整嘢食嘅时候都系咁,仲
1. 我真系去过酒吧冇叫嘢饮lol
最令人接受唔到嘅系啲员工嘅防疫意识为零🌚 眼见到嘅员工个口罩戴咗等于冇戴,系吧枱整嘢食嘅时候都系咁,仲要一路整一路倾计 都唔知有冇喷晒啲口水落啲食物度。其他食客唔戴口罩周围走黎走去打卡影相又唔理。迟吓又整多件酒吧群组香港真系多得你唔少。🌚👍🏻
食物质素冇咩问题,普普通通,不过咁嘅价钱就唔值啦,有半价都唔抵食,加上咁嘅服务态度,一句讲晒:冇下次🙂