好耐冇食过 传统嘅捞面 我即刻op 吓边度有得食 ,等我揾番怀旧嘅味道☺️去咗湾仔大王东街嘅广面子 ,佢出名嘅系牛腩同埋 炸鱼皮 ,牛腩一定要食沙崩腩,佢嘅炸鱼皮,鱼片日日新鲜炸,冇奶油唔试一下环境都唔错 坐得舒适 佢坐位都有好多 唔会逼逼夹夹咁 我点咗个鱼片同牛腩双并捞粗,而家仲可以免费转做崩沙腩,捞粗份量刚刚好,崩沙腩切得都大大旧,咬落比较冧身,佢嘅沙崩腩冇得输👍🏻👍🏻👍🏻鱼片新鲜 弹牙,捞面调味啱啱好 配埋佢果碗汤,汤好清甜,食落好有经典西湾河面家嘅味道我仲叫咗杯消脂青柠梳打,清新好味,食完都唔够喉,叫多个鲜油奶多士,哗,呢个不得了,厚多士夹住厚厚嘅牛油,再加上炼奶,食到我lam lam 脷,食完要跑返10km 8km 先得

环境都唔错 坐得舒适 佢坐位都有好多 唔会逼逼夹夹咁

2024-07-25