2011-05-02
首先小弟只系一个小市民,对食其实无乜特别要求,但今晚嘅经历实在不吐不怏,寻日本来已经想食pizza,但因为返到屋企太夜,所以无叫外卖,今日知道系假期,怕佢好似上次咁漏单,未够19:00已经打去落order,果然个位小姐同我讲要两个钟头先送到来,ok!我等你......心谂佢唔会真系要整一个钟头四十五分钟挂?(外卖车程只系需要十分钟左右),于是照叫左一个普通size pizza+两个汤同埋猪仔骨(除左个pizza要焗之外,其余都系现成架啦),点知到20:55都仲未送来,我同老婆都好肚饿,忍唔住再打去问几时送来,佢同我讲21:15到,好!我再等.......到左21:30卒之送到来啦...........,大佬呀......如果我系堂食咁点搅呀?我扣起你pack食物同车程加埋半个钟呀,要个客等两个钟先有得食会唔会有d过份呢????上次落左order之后同我讲漏单搅到我同老婆要食出前一丁架啦.......今次又咁,我谂我以后都唔会再叫呢间架啦!不过话说回头,个pizza都几好味,但个猪仔骨就差左啦(唔入味)!可能系咪因为比pizza hut同pizza box平,所以就差d呢?老实讲,如果以
点知到20:55都仲未送来,我同老婆都好肚饿,
忍唔住再打去问几时送来,佢同我讲21:15到,
要个客等两个钟先有得食会唔会有d过份呢????
今次又咁,我谂我以后都唔会再叫呢间架啦!
老实讲,如果以呢个价钱,食物味道其实尚算可以,
可惜要个客等两个半钟先有得食,我相信系人都会闹啰,
希望第时佢会有所改善啦.......