2021-05-04 309 浏览
每次在放工巴士回家時, 都會在窗外看到賣Pizza的芝脆雞, 可是每當要在葵芳找餐廳時, 卻會被兩大商場內外各間五花百門的餐廳而遺忘了芝脆雞。終於,在今天我決意要到訪。畢竟是第一次進入這屋苑, 也花了點時間才找到餐廳的確實位置。內部佈置充滿著90年代初時香港剛興起薄餅類店鋪的風格, 甚至能感受到當年是眾中學生在此慶祝或約會的地方。餐牌大多都是以多人共享的大批Pizza套餐類為主, 很可惜這天只有我一人, 唯有選擇只有一小片Pizza的一人餐好了。這裡是以先點餐付款的形式, 方便分流堂食和外賣的客人, 餐具也是自助的, 減少了堂食服務的人力。付款後, 客人可以在收銀旁的飲品櫃自選飲料。除了汽水外, 也有其他清熱的選擇, 種類也算廣。這個一人餐內有炸薯角、炸洋蔥圈和炸雞三款炸物, 再附上迷你批一角。Pizza只有一款, 也是由餐廳決定的, 而這次則是夏威夷款式的菠蘿火腿餡料。當餐上枱時我急不及待的先品嚐迷你批, 批底滲出微暖的溫度, 批邊烘烤剛好, 不會過焦, 咬下去香口鬆脆。縱使稱不上什傳統正宗的造法但味道令我回想起兒時曾經吃過那種美味的感覺。炸物也是充當著豐富套餐的作用, 當中炸雞相比

這個一人餐內有炸薯角、炸洋蔥圈和炸雞三款炸物, 再附上迷你批一角。Pizza只有一款, 也是由餐廳決定的, 而這次則是夏威夷款式的菠蘿火腿餡料。當餐上枱時我急不及待的先品嚐迷你批, 批底滲出微暖的溫度, 批邊烘烤剛好, 不會過焦, 咬下去香口鬆脆。縱使稱不上什傳統正宗的造法但味道令我回想起兒時曾經吃過那種美味的感覺。炸物也是充當著豐富套餐的作用, 當中炸雞相比連鎖炸雞店的好, 但其餘的炸物卻沒什麼特別。

這個套餐組合只售$40, 在快餐類的價錢明顯有優勢。餐廳的位置, 以及餐牌的設計, 反映出以附近的住客為主要收入來源, 也慶幸地保留舊時代的特色而非強行設計成復古的風格。
2021-04-30
2014-09-11 2480 浏览
中秋翌日,由於前一晚玩得太夜,起身時已3時許4時了,不想特意外出用膳,就order外賣速遞算了,原先想試光輝圍附近的pizza,但可能是假日的關係,外賣熱線居然無人接聽,就換過一間吧!由放沒有「芝脆雞」的外賣菜單,在網上找了一陣子才找到,而且還發現已改名為「脆味批」,但食物方面大至相同,那就來個大胃A餐吧!可能是下午茶時段,叫外賣大約半小時就送到了大胃A餐-$158 + $8 =$166包括了:自選普通批一款;意粉/焗飯/小食/炸雞 (可選兩款);飲品/餐湯x3/蒜蓉包和風三文魚批本身喜歡三文魚又是新批,就選了這個一試,打開紙盒,已看到厚厚的芝士,非常吸引!趕快扯出一片,彈性強勁的芝士絲拉出大量芝士絲,最愛看到這個場面!厚批批底鬆軟,但油份頗高. . . 芝士味道尚算香濃並帶點嚼感,但發現三文魚份量太少了. . .平均每塊只有一小塊5蚊銀大小的三文魚片. . .另外還有少量橄欖及蕃茄,而醬汁方面帶微微芥辣香,可以再濃味一點。燒豬排骨 (+$8)單看賣相,已覺得比以前食開的遜色不小. . .黑黑的、表面粗糙、形狀還怪怪的. . .切開後肉質尚算不錯,但表面實在過於嚡身,而且十分乾身,沒有
大胃A餐-$158 + $8 =$166
和風三文魚批
有少量橄欖及蕃茄,而醬汁方面帶微微芥辣香,可以再濃味一點。
燒豬排骨 (+$8)
單看賣相,已覺得比以前食開的遜色不小. . .黑黑的、表面粗糙、形狀還怪怪的. . .切開後肉質尚算不錯,但表面實在過於嚡身,而且十分乾身,沒有肉汁,加上只有大量香草在外,内裏沒甚麼味道. . .需靠燒烤醬調味,估計醃製的時間過短吧. . .
海鮮闊條麵
一向喜歡吃白汁類意粉,不用多說,也是由於大部份也有芝士吧XD 另外買十分喜歡海鮮~雖然是冷藏海鮮粒,沒甚麼鮮味,但還是選了這個,闊麵焗得尚算香口,但闊條麵質比較淋及濕濕的,麵條黏成一舊舊,難以分開
蒜蓉包
由於餐湯及蒜蓉能同時享有,蒜蓉包有6大片,比較扺吃~不過送來時以紙袋包著,雖然沒有變濕,但已經不脆了,有點微韌,而且蒜蓉味不濃,味道一般

後記:
感覺pizza及炸雞做得較為出色,其他食品質素只屬一般,而且有下滑跡像,但價錢相比以前已提升不少,希望薄餅質素能繼續保持吧
2014-09-09
30 分钟 (外卖送餐)
2014-09-10 1177 浏览
特別為燒排骨而叫的外賣速遞,看來再不會有下一次! 明明往昔的製作品質是不差,為甚麼現在會變成這樣!? 可惜,可惜…… 燒排骨有很多rosemary香草味,除腥增味一流,豬肉烤至僅熟,黏著骨頭有筋香,不錯!可是那個炸雞就大大的有無攪錯,叫做油浸雞會更貼切! 雞肉又腍又散,食落口會全口油,與昔日薄脆皮相比,差甚遠! 大家可見盒內墊紙還是浮起濕漉漉的黃油~

2014-05-14 1869 浏览
之前食過呢間外賣,覺得炸雞幾好食,PIZZA就一般.係她力迫既情況下,今次黎左堂食堂食2個人平均消費約70蚊,因為叫多左炸雞4件炸雞SIZE幾大,脆漿調味簡單,但重點係肉汁滿溢,雖然油膩,但係肉質十分嫩滑,可能係即炸既關係,先有呢種效果,如果以呢個質素,真係比KFC更好,只要改改不太油膩和加多點層次既調味.亦可考慮出多點口味PIZZA叫了墨西哥辣椒那款,蕃茄底味道不夠傳神,但加了墨西哥辣椒,獨特既辛辣味為PIZZA增加分數,只係餅底太軟身,而且很厚,也欠缺麵粉香,只是合格飯就不用多說,港式白汁,只有咸字所以話,黎依度一定要食炸雞,其他有待改良
堂食2個人平均消費約70蚊,因為叫多左炸雞
飯就不用多說,港式白汁,只有咸字

所以話,黎依度一定要食炸雞,其他有待改良
2014-02-04
2014-04-10 1678 浏览
一直以來, 身邊不少朋友都介紹過這裡的食物, 大家的評價都是'味道好好, 但宅配等太久'. 所以, 為免等太久而'谷氣', 今天小饅頭決定午餐來這裡'外賣自取', 只等了15分鐘, 感覺很OK丫~~~由於超多人推薦這裡的炸雞, 所以決定把卡路里、熱氣等字眼都拋諸腦後. 試過之後, 終於明白大眾推薦的原因. 炸漿控制的很好, 吃起來脆脆的, 雞肉還是嫩嫩的. 細看Menu, 原來每件雞加$1可以轉'士林炸雞', 下次應該會試試吧.喜愛薄批的小饅頭, 這次也是點了薄批喔!!!!! 以為餅底會是意大利式的那種薄薄脆脆的, 原來是比較像餅乾的那種口感. 雖然跟想像中有落差, 還有這種餅底吃起來會有點乾涸, 但是味道還是不錯的啦!
Pizza

2014-04-04
15 分钟 (外卖自取)
2013-06-15 1466 浏览
星期五,下起滂沱大雨來,原本到外晚膳之念頭卻被雨水沖走了。一直以來,我只光顧這餐廳的午市時段,卻一試上癮,被它廉宜的價錢及高水準之食品所吸引。忽然想起很久沒有光顧這一間餐廳,便隨意地翻開外賣單,選了一些食物看看它在晚市的水準。食物:1. 小食套餐 (任選4款意粉/飯/小食, $148-)是次點了三客意粉,一客飯,而本人則品嘗了香草烤雞焗飯及肉醬意粉兩道菜。A. 香草烤雞焗飯這道菜做得不錯。首先就選料而言,烤雞十分大塊,而且沒有焗焦之痕跡,使烤雞吃下來十分有質感,而且給予人一種既滿足而又健康之感覺。醬汁也是不俗的,香草汁帶甜又能襯托烤雞之味道,使烤雞吃下去更為可口。總括而言,此的靈魂便是烤雞,而醬汁更是讓整盒飯錦上添花。B. 肉醬意粉相比之下,這道在街上隨處可見之菜式則較為失色。麵條十分乾身,相信是焗了太長時間流失水份所致,致使意粉未能吸收肉醬之味道。幸好,這道菜下了大腸及不少肉碎作為佐料。意粉雖然有點兒淡而無味,但是仍因為肉碎而吃到肉醬之味道。如果要我因為這次之水準而為這道菜給予一個名稱,我寧可叫它做「肉醬大腸」了。2. 小食拼盤($52-)就如圖中所見,這拼盤之雞翼卻令我十分失望,看

食物:

1. 小食套餐 (任選4款意粉/飯/小食, $148-)

A. 香草烤雞焗飯
香草烤雞焗飯

B. 肉醬意粉
肉醬意粉

2. 小食拼盤($52-)
小食拼盤
就如圖中所見,這拼盤之雞翼卻令我十分失望,看來廚師沒有控制好烤雞翼之時間,導致雞翼不少邊緣位置都燒焦了。春卷及薯圈則十分乾身,吃不了脆的味道。這個拼盤可算是失敗之作,完全沒有小食之香脆可口之感。

3. 4件炸雞($42-)
炸雞
雖說部分菜式不如理想,可算這餐廳也沒有「不務正業」的表現,炸雞仍然能夠保持水準。炸雞不但裡頭之雞味沒有因煎炸而大量流失,而且外面還能成功蓋上一大 層之厚炸皮。食下去便有兩個極端之感覺在腦海閃現,一是炸皮之凹凸不平感,二便是烤雞裡頭之香滑感,形成一種強烈對比,使炸雞感覺十分特別。

4. 朱古力慕絲
朱古力慕絲
朱古力慕絲
朱古力慕絲的水準也是十分一般。製作者只靠下朱古力粉製作慕絲,卻忽視了軟朱古力之重要性。整道甜品不消三口便吃下所有軟朱古力,使朱古力粉加強軟朱古力之用途則未能發揮。由於沒有滿足之感覺,也令我感到這甜品強差人意。不要緊,這是免費送贈的。

總評:凡是涉及雞之菜式,也能保持水準。至於其他菜式或甜品,則仍有改善空間。

服務:接線生十分醒目,下單整個過程不消2分鐘。可是等候時間則有待改善,原來承諾45分鐘到達則變成了60分鐘才送達。雖然如此,送餐員之禮貌仍不俗。

抵食:剛剛加了價,有部分菜式不大抵食,例如小食拼盤,但大部分價錢在百物騰貴之情況下仍能可以接受。

70 分钟 (外卖送餐)
$60.5 (晚餐)
用餐优惠
其他
香草烤雞焗飯
2012-04-30 1064 浏览
住葵盛附近的我都知道在葵芳村商場一向開了芝脆雞 , 不過都未有緣份去朝聖 ! 加上在網上都睇過芝脆雞佢地既餐牌 , 見到仲有到會同埋普通外送速遞 ... 又在開飯網上睇到好多食家都出左芝脆雞既包膠 , 食評算係正面 , 所以真係想會一會 .. 終於今日有緣叫一叫外送速遞 , 睇左一輪既餐牌 , 終於決定左叫一個平日的超值套餐 !$ 135 (公眾假期除外) SET 一個大批自己選擇用料 + 飯/意粉/小食 + 2隻炸雞/咖哩角同春卷 + 2汽水/湯/蒜包我簡左泰辣香烤雞大批 + 海鮮闊面 + 2炸雞 + 2百事 = $135 , 價錢真係化算 , 如果有芝心批就完美 批方面佢會問你厚定簿批 , 之前有人話批太厚 , 所以想食簿應該可以選擇簿 .. 食物溫度 : 10/10 分 ( 黎到食物真係KEEP到溫度 , 抵讚)先講''炸雞''夠熱的 , 夠味 , 真係比KFC的炸雞較好 , 可能KFC果D炸定左放太耐太硬關係 !''PIZZA''味道都不錯的 , 不過下次會試另一隻味 , 芝士夠份量的 , 係差芝心批者 ''海鮮闊面''叫佢既主因真係因為好耐無食過既者 , 自己都預左質素唔會太

泰辣香烤雞大批

''海鮮闊面''叫佢既主因真係因為好耐無食過既者 , 自己都預左質素唔會太好 .. 不過試過之後就覺得都唔係太差 ;

不過你以PIZZA HUT 同佢比就一定無得比 , PIZZA HUT D 汁係好獨特的 , 價錢都唔同啦

所以論價錢佢係合格有多的 , 海鮮都OK , 唯一只係個面過林了 .. 不過整體真係OK !

如果下次有機會會試小食或者飯類應該會更好 !

我初頭都唔知點打佢電話ORDER , 之後直接打去分店ORDER , 你預左起碼1HR等候

員工有禮貌的 ( 接電話及送餐皆是)

另一間PIZZA-BOX未試過,搵日會再試試 !
2012-04-30
泰辣香烤雞大批
  • 炸雞
  • Pizza
2012-02-12 740 浏览
外送一向都耐, 所以堂食是首選, 不過當疲倦到爬也爬不出門口的情況下, 外送速遞絕對是首選。下午5時許call in問吓幾點會送到, 「她」說會在60mins 內, okay 比預期的早大胃A餐 $152 + $5 要extra 墨西哥辣椒 jalapeno泰式辣香雞薄批...一客6片, 材料有泰式辣醬、洋葱、青椒、蘑菇、菠蘿、雞肉、黑椒、加倍芝士。 薄批送到來還熱, 不過批底開始轉軟, 批邊還帶點烘乾芝士的香脆, 薄批的Anchor牛油味颇遜 ; 泰式辣醬颇甜少辣, 加倍芝士令薄餅口感豐富, 雞肉焗得還嫩。墨西哥辣肉醬焗飯... + $5 要extra 墨西哥辣椒 jalapeno 飯量好多, 因为擠得好實, 辣肉醬只是剛好蓋在飯面, 因为有 jalapeno所以辣度提昇並帶有少少酸味, 醃製辣椒是令人開胃的零食, 牛肉香味也能順便帶出來炸雞3件...油腻腻的樣子, 我把炸皮除掉, 肉質滑及带汁不過醃得好鹹。粟米薯蓉湯...點解會估係薯蓉? 因為有小粒粒的分子, 不像粉糊粒;湯底會沉澱着一堆粟米粒, 挺飽滿的呀~送達的時間是與預期的差不多, 頂多遲10mins。

送達的時間是與預期的差不多, 頂多遲10mins。

2012-02-12
  • pizza
  • 墨西哥辣肉醬焗飯
2012-02-12 564 浏览
第一次叫cheese pizza外賣 , 因為佢既優惠幾吸引 , 星期一至日12:00~17:30 都有$155 兩個大批 ,抵 真係抵過好多間 , 邊間星期六、日都做到咁既優惠 , 下次會再幫襯呢間 !! 全單$195我地叫左兩個大批 + 4件炸雞千島海鮮大厚批呢間pizza 底脆又軟 , 但冇pizza hut個底咁油 , 料方面 , 超多cheese又夠味 , 但海鮮就唔算多 , 有蝦 , 蟹柳 , 魷魚櫻之花大厚批我自己比較鍾意櫻之花 , cheese多之餘 , 料比較足 , 有大塊三文魚 , 獅子狗 , 蟹柳 , 正4件炸雞4件炸雞都好大件 , 兩上脾兩下脾 , 外賣炸雞皮仍然脆口有汁 , 皮脆肉嫩

我地叫左兩個大批 + 4件炸雞

千島海鮮大厚批

櫻之花大厚批

4件炸雞

2012-02-12
  • 櫻之花pizza
2012-02-12 435 浏览
上星期五心血來潮, 想食下 PIZZA, 之前都係食開屋企樓下間 phd, 從來未試過坊間其他PIZZA 外賣店...anyway, 凡事總有第一次...果日叫咗個星期一至五套餐, 12:00 叫, 13:10 到, 接受到...PIZZA 係環遊世界大批, 幾大件...然後兩件雞, 好似多油咗D...再有一客海鮮闊條麵, 仲好熱, 抵讚...好, 入正題, 開始食嘞, 先食雞, 真係唔錯, 夠脆, 夠味, 係好食過 KFX...懷著愉快心情食件 PIZZA, 老實講, disappointed...完全唔係 phd 同 PIZZA HUT 果回事, 特別係果D 芝士, 完全唔係食果陣可以拉條絲出嚟嘅 mozzarella, 佢果隻係平時麵包鋪賣果d 包上面有d 芝士果隻, 硬咗一塊塊咁...一個字, 差...最食埋個海鮮闊條麵, 都無期望, 唔好食...兩差一好, 特別係 pizza 鋪個 pizza 唔好食, 都唔會返轉頭...雖然我唔覺phd 同 PIZZA HUT特別好食, 但連佢地嘅 standard 都達唔到, 都無運行...anyway, 寄語這些比較小型的PIZZA 外

PIZZA 係環遊世界大批, 幾大件...
然後兩件雞, 好似多油咗D...
再有一客海鮮闊條麵, 仲好熱, 抵讚...

最食埋個海鮮闊條麵, 都無期望, 唔好食...

anyway, 寄語這些比較小型的PIZZA 外賣店, 要同大集團競爭, 真係要比d 誠意同專注食物質素...
2012-02-10
午餐
2012-01-07 338 浏览
自從上一次嘅不快經歷,已經有半年無再幫親呢間嘢!今日想食pizza,諗左一陣唔知會唔會進步返呢所以冒死再試多一次!6:00pm落左order,小姐回覆要一個半鐘送到,ok無問題,因為我已經預早左落order,結果佢一個鐘已經送到,抵讚以呢個價錢仲送埋貨其實都真係幾抵食架啦....!整體呢講今次真係有進步,希望keep住繼續進步,咁咪自然多d人幫親囉...!
呢件炸雞味到唔錯,好食過KFX呀!不過如果可以索咁d油就更加好啦!
呢個湯話好飲就講唔出啦,不過不失啦!
呢個豬仔骨上一次食退步左好多,又無味,不過今次就有進步啦,幾入味,如果可以再燒耐d就更加香啦.推介!
pizza批底唔錯,幾鬆,夠味!
自從上一次嘅不快經歷,已經有半年無再幫親呢間嘢!
結果佢一個鐘已經送到,抵讚

以呢個價錢仲送埋貨其實都真係幾抵食架啦....!
2012-01-07
外卖送餐
pizza批底唔錯,幾鬆,夠味!
  • 豬仔骨
2011-12-09 191 浏览
第一次ORDER 芝脆雞外送,,,先要講講由我打電話去落單既情況先 !打去果陣.. 都響左勁耐先有人接聽,, 都吾緊要, 有個接線生聽左電話啦.. 我同佢講話要個"星期一至五"既套餐.....個餐要:: 5 號薄批 , 香辣海鮮意粉 , 炸雞 , 一湯一汽水最後比電話同地址果個接線生既時候.. 我同她重覆講左4次電話號碼 .. 佢先叫做將8個數字記啱曬.. 仲要話因為要電腦有第二位同事用緊.. 咁好心就用紙同筆抄低個電話同地址先啦.. 最搞笑既係...我同她講左我第一次叫.. 她竟然同我講..喱度無你紀錄喎..你地址係咩.. 我真係比她吹帳,,她把聲比我覺得她仲未睡醒囉!! 喱個外賣電話足足用左4分鐘.. 我已經無問她喱樣野食辣吾辣有咩材料果D說話..她都可以幫我落單落左成4分鐘.. 正常既電話ORDER 個客吾麻煩既2分幾就搞掂咖啦.. :S等左大概55分鐘..車手哥哥終於將我既晚餐送到黎.. 先睇張收據.. ORZ 見到收據上 寫住香辣海鮮焗飯.. 本身諗住打去要求換返.. =____="媽媽話等佢換得黎又要成個鐘.. 由他吧..我先無打去.. 個湯..鹹左D囉

打去果陣.. 都響左勁耐先有人接聽,,
都吾緊要, 有個接線生聽左電話啦..

等左大概55分鐘..車手哥哥終於將我既晚餐送到黎..

媽媽話等佢換得黎又要成個鐘.. 由他吧..我先無打去..
個湯..鹹左D囉,,吾該吾好落咁多增味劑啊味丹啊喱D調味料!! :S
個PIZZA 比預期中好味好多..薄得黎個邊都幾脆..D料都幾足
係個千島醬汁少左DD
( WELL DONE!)
炸雞都吾錯.. 食過幾間外賣PIZZA ..喱間係第二間好味的!
(GOOD!)
最後由 香辣海鮮意粉 變左 香辣海鮮焗飯 .. OK既..不過食吾到想像中既辣~

题外话/补充资料: [b]最後今餐既評價.. 食物上.. 我同媽媽都讚好:D !! 無型服務上.. 要努力D喇~多D培訓啦.. 作為接線生.. 一聽客人電話..首先講自己公司個名之後先再問客人想食D乜野.. 之後記得覆客人一次ORDER左D咩.. 最後問完客人電話地址之後都要緊記覆多次.. 咁先可以預防落錯ORDER.. 你地都吾想要麻煩車手兜多轉送返個啱既食物去客人屋企再收返個吾啱既食物.. 咁浪費食物同時間咖嘛~係咪?[/b]
2011-12-09
55 分钟 (外卖送餐)
用餐优惠
其他
  • 炸雞
2011-08-08 181 浏览
呢間野都估唔到發展得咁快講下D野食先,叫左個唔知咩餐百幾蚊有個PIZZA,5件雞,1個飯1個意粉,5個汽水個PIZZA間左BBQ,麻麻地-O-無咩料係面,一分錢一分貨都明既,但係可以多D掛-O-味道就正常既,BBQ醬味囉D雞就都算滑,好過KFx,但係勁油-O-飯同意粉一般啦係D白汁野計下個價錢都底既百幾蚊同PIZZx BOX差唔多但係佢有雞食@@
呢間野都估唔到發展得咁快

講下D野食先,叫左個唔知咩餐百幾蚊

有個PIZZA,5件雞,1個飯1個意粉,5個汽水

D雞就都算滑,好過KFx,但係勁油-O-

飯同意粉一般啦係D白汁野

計下個價錢都底既百幾蚊

同PIZZx BOX差唔多

但係佢有雞食@@
2011-07-30
2011-06-27 71 浏览
講真質數明顯下降, 可能是我唔好彩, 分派不到好炸雞 我是先見到別人的雞又大又脹又脆, 超juicy的模樣才order。雞件大就大, 不過個皮唔應該叫脆皮, 應該叫硬皮, 一咬掉下的硬殼, 見到通通都包含油, 食完件雞想食番d硬皮都覺得膩蘑菇湯還有重重蘑菇味, 不過質地太水了吧
講真質數明顯下降, 可能是我唔好彩, 分派不到好炸雞

蘑菇湯還有重重蘑菇味, 不過質地太水了吧
2011-06-23
2011-05-02 62 浏览
首先小弟只係一個小市民,對食其實無乜特別要求,但今晚嘅經歷實在不吐不怏,尋日本來已經想食pizza,但因為返到屋企太夜,所以無叫外賣,今日知道係假期,怕佢好似上次咁漏單,未夠19:00已經打去落order,果然個位小姐同我講要兩個鐘頭先送到來,ok!我等你......心諗佢唔會真係要整一個鐘頭四十五分鐘掛?(外賣車程只係需要十分鐘左右),於是照叫左一個普通size pizza+兩個湯同埋豬仔骨(除左個pizza要焗之外,其餘都係現成架啦),點知到20:55都仲未送來,我同老婆都好肚餓,忍唔住再打去問幾時送來,佢同我講21:15到,好!我再等.......到左21:30卒之送到來啦...........,大佬呀......如果我係堂食咁點攪呀?我扣起你pack食物同車程加埋半個鐘呀,要個客等兩個鐘先有得食會唔會有d過份呢????上次落左order之後同我講漏單攪到我同老婆要食出前一丁架啦.......今次又咁,我諗我以後都唔會再叫呢間架啦!不過話說回頭,個pizza都幾好味,但個豬仔骨就差左啦(唔入味)!可能係咪因為比pizza hut同pizza box平,所以就差d呢?老實講,如果以
點知到20:55都仲未送來,我同老婆都好肚餓,
忍唔住再打去問幾時送來,佢同我講21:15到,
要個客等兩個鐘先有得食會唔會有d過份呢????
今次又咁,我諗我以後都唔會再叫呢間架啦!
老實講,如果以呢個價錢,食物味道其實尚算可以,
可惜要個客等兩個半鐘先有得食,我相信係人都會鬧囉,
希望第時佢會有所改善啦.......
2011-05-02
150 分钟 (外卖送餐)