2016-08-03 188 浏览
今次系我第2次来帮衬了,觉得几好味。我几钟意食呢道既 蜜糖芥茉鸡肉芝士墨西哥卷,呢度菜式其实用类似印度薄饼咁样嘅皮,包住啲鸡肉,而鸡肉入面加了蜜糖芥末芝士等,令到𠮶个馅料味道丰富,层次感多了,味就几易入口。肉眼扒配砵酒这个配搭真系绝配,砵酒味重令牛味可以平衡,而且肉眼扒好有口感,肉质比较香,入口肉质嫩滑而不苏。我再搽左少许砵酒汁食,可能有少许酒味,味道有少许变左有酒味盖全左牛味,另一番滋味。呢碟鸡翼小食+吞拿鱼牛油果酱脆筒,系餐前既小食。鸡翼就正常不过不失,甜甜地酸辣既味道。吞拿鱼牛油果脆筒就几特别,脆脆地既外层包住吞拿鱼食,外脆内软,吞拿鱼就几新鲜,非常有特色既小食。试下呢杯比利时啤酒,你是苹果香味橙味,好咁你清新。香辣烧猪手伴酸菜沙律,见网上啲人讲话呢度既烧猪手好好味,所以想试吓。猪手嘅皮呢就烧得好脆,入边嘅猪手肉呢好有嫩滑无比,骨肉分离,好容易就切解开只猪手,味道带有咸味道,要点汁更加入味。至于配菜既酸菜沙律会令人越食越开胃啊!
蜜糖芥末鸡肉芝士墨西哥卷
今次系我第2次来帮衬了,觉得几好味。
砵酒肉眼扒

Vedett比利时啤酒
试下呢杯比利时啤酒,你是苹果香味橙味,好咁你清新。
至于配菜既酸菜沙律会令人越食越开胃啊!
猪手伴酸菜沙律
蜜糖芥末鸡肉芝士墨西哥卷