2019-11-26 263 浏览
好野都系会食过翻寻味嘅!再来食一次!今次来到嘅时间过左12点啦!入面已经full晒啦!所以唯有等一等啦!好彩唔洗等好耐。。大概三四个字啦!食好野唔介意等!首先饮个餐汤先:松露忌廉蘑菇汤呢个松露汤好好味,蘑菇味浓,松露唔会一阵煤气味!再来两个主菜:三重蟹肉意粉,all day breakfast意粉好creamy!餐厅都唔孤寒架!蟹肉都唔少架!仲有蟹籽!味道口感都好丰富呀!个早餐入面都好足料呀!炒蛋炒得啱啱好!我最钟意个三文鱼他他,烟三文鱼下面系薯仔沙律,赞呀!沙律捞左柚子蜜糖汁,酸酸甜甜,好醒胃呀!嚟到呢到梗系唔少得饮品啦!一杯海盐朱古力,另一杯系latte!咖啡师嘅功夫真系一流呀!无论系味道同拉花都好正,次次都有唔同嘅拉花,靓到唔想整花佢呀!期待下次帮衬呀!
好野都系会食过翻寻味嘅!再来食一次!

首先饮个餐汤先:松露忌廉蘑菇汤

松露忌廉蘑菇汤

呢个松露汤好好味,蘑菇味浓,松露唔会一阵煤气味!

All day breakfast

三重蟹肉意粉

嚟到呢到梗系唔少得饮品啦!

sea salt chocolate

latte

期待下次帮衬呀!

2019-11-23
午餐