2022-10-26 32 浏览
四宝食堂放咗工之后喺将军澳发现新开左一间茶餐厅,比佢翠绿色嘅门口吸引场内放置了植物及小盆栽作装饰感觉小清新又舒服。甘岩今日冇乜人嘅时候再试。鸡软骨及辣子鸡,非常之嘅有味道食落气上嚟有镬气,跟餐配既养生炖汤药材料都好足,炖汤非常浓郁而且不加味精好天然常餐喜哥葱油猪扒炒蛋配菠萝包; 一定要试下佢哋嘅招牌菜式喇!猪扒几大块,仲系超厚切肉质又软熟,葱油配炒蛋好正,可以食到块面咁大块猪扒真系又好睇、大大个菠萝包配冰镇牛油入囗外脆内甜好味又满足,又好食仲要又低食难怪甘多人要点,算系我见过最大份嘅常餐喜欢我写既食评,麻烦比心鼓励,更多好既食评比大家!#四宝食堂 #将军澳美食 #晚餐 #将军澳 #TKO #将军澳中心 #茶餐厅 #茶餐厅美食 #喜哥葱油猪扒太阳蛋饭 #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkcatering #hkboy #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforf
四宝食堂

喜欢我写既食评,麻烦比心鼓励,更多好既食评比大家!

#四宝食堂 #将军澳美食 #晚餐 #将军澳 #TKO #将军澳中心 #茶餐厅 #茶餐厅美食 #喜哥葱油猪扒太阳蛋饭 #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkcatering #hkboy #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike #likes