2024-02-22
难得约左个好耐无见既朋感觉,特登揾间舒服啲既餐厅食饭慢慢倾计😌餐厅有室内同室外,室外仲望倒大馆,景观不错👍🏻Lunch set有几款,都包哂头盘、主食、甜咖同饮品。Appetiser |Lunch set头盘可以拣汤同沙律,各要左一个。沙律菜几新鲜,蕃茄汤竟然辣辣地,几开胃👍🏻Tonno |呢个系吞拿鱼pizza,我钟意佢个pizza dough够烟韧但又好soft 😋同埋有啲似酥皮,就算系边位都唔会好硬!馅料都好丰富🥰Pesto Genovese |呢个系pesto sauce既意粉,pesto sauce好浓郁好香蒜味😍意粉有咬口,不过就略嫌无咩配料有啲单调。Affogato |蛋糕够湿润带微微酒香,忌廉都好滑!话说我系第一次食呢个甜品😂express加上雪糕,冰火交融。沟埋雪糕中和番咖啡既苦涩味,雪糕好重云呢拿味👍🏻Tiramisu |蛋糕湿润,忌廉够滑身,酒味岩岩好😌
餐厅有室内同室外,室外仲望倒大馆,景观不错👍🏻
Lunch set有几款,都包哂头盘、主食、甜咖同饮品。
Appetiser |
Tonno |
Pesto Genovese |
Affogato |
蛋糕够湿润带微微酒香,忌廉都好滑!
Tiramisu |
蛋糕湿润,忌廉够滑身,酒味岩岩好😌