2024-06-11 490 浏览
呢间嘢揾个冇经验冇礼貌嘅靓妹嚟做经理,本身order咗三个牛肋骨饭,我有留意到侍应喺上单嘅过程当中亦都有问点解好似落咗单,但没有十分在意,因为帮衬过好多次。埋单嘅时候冇为意真系计多咗数,因为去过好多次都冇发生呢个问题,当埋完单后真系望一望真系计错咗。立即向侍应反映,之后个靓妹经理用一个好臭串嘅态度话「埋单之前叫你睇清楚㗎啦!」当时我都有啲突然点解可以咁样同顾客讲嘢,不过我都话唔该你揾个经理嚟同我处理呢个问题跟住佢话我就系经理如果你唔揾我处理冇人会帮你埋单。成件事由落错单,仲要顾客去检查清楚为由,计多咗钱仲喺度埋怨顾客呢啲系乜嘢服务态度??我不嬲好支持呢间餐厅,不过依个咁嘅靓妹经理嘅服务态度真系说明咗点解香港饮食业有咁大问题。如果有管理层睇到唔该处理一下。真系好赶客。

如果有管理层睇到唔该处理一下。真系好赶客。