2024-11-10
呢间餐厅嘅布置系以红色日式装修为主,而今次同朋友坐吧枱,店员见我哋两个都着白色衫,居然拎咗条围裙俾我哋,超级surprise+超好service,超级加分🥰Menu 上面有3款,三款既分别主要在于油花同肉味浓度,今次同朋友试咗以下两款: 🥩特选肩胛寿喜烧套餐 180g $238每只牛大概只系得3-5公斤,油脂甘甜,肉味浓郁😋🥩极上肉眼寿喜烧套餐 180g $288肋骨上方既肉,脂肪同油花超靓,口感柔软细滑,肉汁香浓,配埋日本白米食,超正呀😋🍱而每个set都包左前菜、野菜盛合、十胜产A4和牛、兰王蛋、再自选日本米饭或者赞岐鸟冬同甜品。呢一间寿喜烧系自助形式,每个位前方都会有教学图,可以按照自己嘅喜好控制甜度熟度,呢个体验意想不到咁好玩🤭两款肉都超级好食,入口即溶,再捞埋佢嘅蛋汁一齐食,口感更加升华😋,超级满足呀!!!🥗野菜盛盒入面有娃娃菜、豆腐、香菇、腐皮、今次煮加左自家制昆布汤,全部都好好食😋而甜品就系绿茶蕨饼同埋黄豆蕨饼,两款都超级烟靭,成set都配合得天衣无缝🤭💝依家仲做紧以下优惠😍🤭做齐以下步骤即可免费获得生啤一杯(白/黑)或40g和牛赤身一客!1️⃣赞好或追踪「Sukikansai
🥩特选肩胛寿喜烧套餐 180g $238
每只牛大概只系得3-5公斤,油脂甘甜,肉味浓郁😋
🥩极上肉眼寿喜烧套餐 180g $288
🍱而每个set都包左前菜、野菜盛合、十胜产A4和牛、兰王蛋、再自选日本米饭或者赞岐鸟冬同甜品。 呢一间寿喜烧系自助形式,每个位前方都会有教学图,可以按照自己嘅喜好控制甜度熟度,呢个体验意想不到咁好玩🤭两款肉都超级好食,入口即溶,再捞埋佢嘅蛋汁一齐食,口感更加升华😋,超级满足呀!!!
💝依家仲做紧以下优惠😍🤭
1️⃣赞好或追踪「Sukikansai寿喜•关西」FB/IG
2️⃣拍摄食物照上传至IG或 FB
3️⃣于 Post / Story 内 Tag 寿喜•关西
真系值得一试㗎,一定会encore 🥰