2024-09-09 171 浏览
旺角女人街一向都有好多隐世美食⭐️以前成日见佢哋大排长龙~今日经过见佢哋新出咗午市套餐🥘最平$68就食到🤩唔使加一‼️仲送龙眼冰‼️亦可以优惠价加配小食🥗望落好似好抵食!入到去装修好靓😻好有泰国风🇹🇭墙上挂著新旧泰王的画同国旗添🇹🇭枱凳都系行木系古旧风🪑🪵【招牌船面 猪/牛+$10】$88(套餐)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️汤底好浓!附上四种调味料🧂可以按自己喜好加🤣肉丸够弹牙!牛的份量都好多🤩完全就系喺泰国食嘅味道👅推!【泰式香叶肉碎煎蛋饭】 $88 (套餐)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️香叶肉碎份量超多!重口味得嚟又好开胃😻再加埋流心煎蛋🍳平时食好少饭的我都忍唔住食晒成碟😂【青木瓜沙律🥗】 +$15⭐️⭐️⭐️🌶️🌶️又系超大碟😂😂但唔食得辣的千祈唔好嗌‼️平时食开谭仔5小都觉得好辣🥵但味道系好食的!食到辣嘅应该会觉得好过瘾🤣【路边鸡翼】 +$22⭐️⭐️有3只~即叫即做热辣辣~味道好食的,但$22/3只,性价比不太高~不过不失!【黑椒粟米饼】 +$18⭐️⭐️⭐️好脆好香口🌽未食过粟米饼嘅我觉得几特别!淡淡粟米粒,值得一试!【班斓椰汁千层糕】 +$12⭐️⭐️⭐️椰汁系另上,淋上去之后,椰子味好重🥥班斓味相对少啲~口感都好烟韧🤣【泰式原条酸辣鱿鱼】
旺角女人街一向都有好多隐世美食⭐️
以前成日见佢哋大排长龙~
今日经过见佢哋新出咗午市套餐🥘
最平$68就食到🤩唔使加一‼️仲送龙眼冰‼️
亦可以优惠价加配小食🥗望落好似好抵食!

入到去装修好靓😻好有泰国风🇹🇭
墙上挂著新旧泰王的画同国旗添🇹🇭
枱凳都系行木系古旧风🪑🪵

【招牌船面 猪/牛+$10】$88(套餐)

【泰式香叶肉碎煎蛋饭】 $88 (套餐)

【青木瓜沙律🥗】 +$15

【路边鸡翼】 +$22

【黑椒粟米饼】 +$18

【班斓椰汁千层糕】 +$12

【泰式原条酸辣鱿鱼】 $138
⭐️⭐️⭐️超级大条‼️淋上泰式酸辣酱,酸酸甜甜好开胃🤤食落都好鲜好弹牙~但自己觉得定价有点高😬

【龙眼冰】 跟餐
⭐️有龙眼粒,但真系好甜好甜‼️好似饮紧蜜糖咁🥵唔太推介🙏🏻

【泰式绿奶茶】 跟餐+$12
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢个好饮!唔会好甜!泰式奶茶多咗浸绿茶味🍵好特别!必饮‼️

整体午市套餐性价比都好高!
店员都好nice🤣
同朋友坐咗好耐吹水都唔会话赶人👯‍♀️