2023-05-24
西营盘。西餐 🍪#milktea西环 #milktea西营盘 #milktea西餐今日又来西营盘 就晏昼过来试吓呢间牛扒小店🥰美国安格斯牛板键扒 $988/10我就叫咗五成熟 个牛排煎得几靓 有一格格嘅纹🤎😙✨牛排几有咬口但系有少少韧 佢有配埋牛扒汁 🤩😚加咗牛扒汁另牛扒口感更加有层次🥳🙌🏻 入面会配埋薯条同沙拉同橄榄油香草面包 薯条都炸得唔错 条条都一样好长 沙拉同橄榄油香草面包就普通啦🥺😬但系都几推介大家试💫🥰法式油封鸭脾 $98佢煎得好靓 皮脆内嫩 个汁就有待提升 有少少盖过鸭脾嘅味🤩😗入面会配埋薯条同沙拉同橄榄油香草面包 薯条都炸得唔错 条条都一样好长 沙拉同橄榄油香草面包就普通啦🥺😬📍The Bottle& Steak西环西营盘第一街5号地舖#香港美食 #香港美食指南 #西餐 #牛扒 #西营盘美食 #西营盘 #西环 #西环美食 #foodie #foodies #hkfoodie #hkfoodies #eatwithfoodiez
今日又来西营盘 就晏昼过来试吓呢间牛扒小店
🥰美国安格斯牛板键扒 $98