2024-07-06 640 浏览
晏昼成日唔想食太多嘢,天气热又唔想食热嘢,见佢地Lunch set有个「无花果巴马火腿水煮蛋法国酸种面包」就试下啦, 包餐汤或沙律+饮品,热茶系免费,而我就加钱要咗杯Iced Latte。.间唔史都会去呢间餐厅,但第一次试呢个菜式。主菜用料新鲜,味道不错,很喜欢食无花果😍其实斋睇佢比意粉细份咁多相比下偏贵,但其实呢个菜式食材系贵嘅,所以都可接受啦~.杯Iced Latte,虽则我对咖啡冇深入嘅认识,但佢个啡底系唔错。饮得开心♥️.服务方面- 其实我唔系第一次去,当餐厅唔系处于非常繁忙嘅时候,佢哋个个侍应嘅服务态度都十分好。但十分繁忙嘅时候,侍应会比较紧张,有时会处理唔切,不过也理解因为实在难请人,间唔史见佢哋有唔少人手嘅时候,眼见都系啲后生仔仔妹妹,但好快又唔见人,我估都系做唔长就走咗啦…. 其实香港好多餐厅都系咁,所以希望大家都可以俾一点耐性,香港做餐饮真系唔易做。(后记,又差啲唔俾出,在此澄清,本人不是什么KOL,没有接受过任何用餐优惠,纯粹个人喜好同分享)

无花果巴马火腿水煮蛋法国酸种面包

2024-06-28