2021-07-25 3963 浏览
同朋友午餐,入面地方好阔落,侍应们亦都好有礼貌。招牌虾饺皇其中一个重点❤超钟意食虾饺,呢到既虾饺好满意,皮薄馅靓,虾肉爽口又够味👍🏻👍🏻👍🏻仲要有2旧西兰花点缀,即刻靓哂🤣金牌流沙包外表光滑,习惯吃包会去皮既我,可以好轻易一野就成块met到出黎,流沙度同馅料既味道都刚好👍🏻,只系包既部份稍为有d浆口。秘制砵酒焗进口生蚝个个都推荐当然要一试🔥🔥超好食,外面仲有d脆,蚝肉大只又香口👍🏻👍🏻👍🏻豉椒炒蛏子超鲜甜又大只既蛏子王,好味既,但冇镬气,似就咁淋个汁炒2野咁。香浓芝士牛油焗龙虾超饱满,一上枱已经好吸晴,面头个层浆超香蛋味,成只龙虾都好厚肉,但一d都唔会un/痴牙👍🏻焗得真系刚刚好❤❤❤都系一个必试既名单。👉🏻一人半只已经够🤭椰皇炖鲜奶蛋白一打开个盖已经好香椰子味😍 个蛋白竟然系有加椰汁去做,啖啖都系椰香,虽然唔系话超级滑,但都绝对要试🤣太香👍🏻
同朋友午餐,入面地方好阔落,侍应们亦都好有礼貌。

其中一个重点❤
仲要有2旧西兰花点缀,即刻靓哂🤣