2024-03-07 644 浏览
🌕Hello我系Moon🌕原来喺北角依度有间卤水舖都几抵食!🤭我都系上次同阿姨食饭嘅时候佢话我知!🥰依家卤水店嘅嘢真系好适合加𩠌,食物选择都几多,老板都好热情!😚佢会推荐返有咩啱食,同埋可以点样搭配!😛同啲街坊有讲有笑,份量又再送多啲啲,品质又系好嘅!可以睇得出佢真系用心做!🤤招牌卤水鹅真系好抢手!🤣我排队之前𠮶几位都系嗌咗招牌卤水鹅!🤪以佢哋嗌嘢食嘅速度就已经估到佢哋系熟客仔!😍招牌卤水鹅非常之入味,鹅肉好香,皮嘅部份都有好香嘅鹅油味同埋卤水嘅香味!🥰肉质嘅部份唔会好松散,亦都唔会太硬,紧致,而且容易入口!😚呢个𩠌饭真系一流!🤩想要啲爽脆啲嘅口感就可以试吓依度嘅卤水猪耳!🤤$20一只,师傅仲会帮手切埋!咁样食嘅时候就会方便啲啦!😛鸡中翼系$10/3只,其实真系好抵食!😂一于买埋佢返去加𩠌!🥸鸡中翼都系好入味嘅,而且佢嘅个头都几大,😌又系啖啖肉嘅感觉!😉钟意麻辣嘅朋友仔可以试吓依度嘅麻辣鹅红,鸭血同埋猪红都成日食,😙鹅红真系比较少食到同埋比较少餐厅有!🥰系依间卤水专门店可以试吓佢哋嘅鹅红,😝唔贵而且佢都系几高质嘅!😚鹅红系实身啲,口感都系滑嫩,麻辣嘅感觉真系好开胃!😜🌕最后MoonMo
🌕Hello我系Moon🌕
原来喺北角依度有间卤水舖都几抵食!
🤭我都系上次同阿姨食饭嘅时候佢话我知!

卤水鹅

卤水猪耳

卤水猪手

鸡中翼

麻辣鹅红

🌕最后MoonMoon都好满意今次嘅加𩠌卤水系列,虽然系新开张,但系老板嘅待客之道,同埋依度嘅食物质素都令到呢间店舖喺短时间储落唔少嘅熟客仔,😎落单之后仲要排一阵队,不过师傅嘅手速真系好快,可以话系快狠准,所以唔使惊要等好耐!🌕
15 分钟 (外卖自取)
卤水鹅
卤水猪耳