3天前
早排东涌海滨有活动,玩完发现海堤湾畔原来咁多餐厅🤤🤤去咗mint &basil 原来系印度人老板主理,有得食印度野同泰国野#butter chicken ($128) - 印度嘢必食既咖喱之一👍🏻鸡件大大旧一啲都冇好干同硬,酱汁好浓郁 当然要配埋个 #naan ($36) naan有几只味可以拣,我哋要咗蒜蓉味配埋咖啡好香😋#沙爹串烧 ($138/6pc) - 串烧烧得几靓,鸡肉好滑又多汁,牛肉都好松软 冇变牛肉干👍🏻抵赞 沙爹酱系好重花生味个种,系我钟意食🤤#马拉盏通菜 ($98)- 炒通菜个份量好多,马拉盏会偏辣少少,好有镬气劲香#phad Thai ($138)- phad Thai 啲份量劲多😱😱多到食唔哂,佢有得拣鸡/虾,虾好大只几弹牙。食前落埋青柠再香啲,个粉炒完唔算太湿