🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍢🍢🍢🍢🍢🍴🍽🍴🍽🍴🍽-餐厅环境唔错,梳化卡位好有日本feel,夜晚七点已经差唔多full house ,但唔算太嘈,同朋友嚟饮酒倾计啱哂🤩。嘢食水准好高,食得出食材一啲都唔会马夫,最值得系炭火即烧串烧𠮶种香烤味唔系第二度咁易揾到🥹。🥢 烟薰鸡火腿他他 $88 🆙 烟熏味好香,配埋洋葱丝同香葱粒好refreshing ,捞埋蛋黄令口感更加嫩滑,再用紫菜包住味道好夹。🥢 免治鸡肉棒 $38🆙好juicy ,蛋黄令口感更好,系有史以嚟食过最滑嘅免治鸡肉☺️。🥢 熟成鸡腿肉 $42 🆙鸡皮烤到好香脆,肉质厚实而嫩滑,系一口鸡肶肉嘅感觉,劲满足!🥢 鸡脚筋 $32 🆙口感似鸡软骨,但再脆口啲 ,亦冇咁油腻。🥢 炸嘉美鸡全翼 $58 🆙鸡翼有好浓酱油味,炸粉好薄,嘉美鸡肉质真系好嫩但又唔会皮下脂肪太多,肥瘦好均匀。🥢 盐烧牛舌心 $58 🆙同样肥瘦适中,比较厚肉,食落去有少少外脆内软嘅感觉,烧得啱啱好。配埋青柠同柠檬汁好balanced! 🥢 盐烧黑毛和牛牛小排 $68 🆗牛味浓郁,肉质较瘦,中间有两小条青椒仔。🥢 盐烧A4和牛三角腩 $78 🆙相比起牛小排呢款明显油脂感较重,口感超嫩
🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍢🍢🍢🍢🍢🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢 烟薰鸡火腿他他 $88 🆙

🥢 免治鸡肉棒 $38🆙

🥢 熟成鸡腿肉 $42 🆙

🥢 鸡脚筋 $32 🆙
口感似鸡软骨,但再脆口啲 ,亦冇咁油腻。

🥢 炸嘉美鸡全翼 $58 🆙

🥢 盐烧牛舌心 $58 🆙

🥢 盐烧黑毛和牛牛小排 $68 🆗
牛味浓郁,肉质较瘦,中间有两小条青椒仔。

🥢 盐烧A4和牛三角腩 $78 🆙
相比起牛小排呢款明显油脂感较重,口感超嫩滑,入口即溶🥹。

🥢 辛辣鸡胸芫荽沙律 $78 🆙
食肉食到咁上下点都要用菜中和下,呢个沙律系芫荽控嘅天堂,芫荽好新鲜,完全唔会有渣,鸡胸类似手撕鸡咁,keep到juicy 唔鞋口,辣辣地几开胃。

🥢 鹌鹑蛋卷 $38 🆙
蛋外面有一层好薄嘅猪肉包住,好香口,再用木鱼碎同沙律酱调味,同蛋黄味道好夹。

🥢 炭烧白鳝 $68 🆙
肉身弹牙,鱼皮烤到好脆,突显到炭火烧香🥰。

🥢 麻糬卷 $36 🆙
日式年糕外面用猪肉卷住,烤到好香,酱油味浓同甜。

🥢 明太子烧准山 $32 🆙
炭火烘到水份冇咗,冇咗滑潺潺嘅口感,变成干身又实嘅准山,好特别,配埋明太子酱嘅咸香,好夹。

📌生啤买一送一 ($48),食串烧叹啤酒,好爽呀😆。

😇评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 9/10