2024-07-31 4866 浏览
社交媒体网站见到有人推介而黎🙂‍↔️今次试咗晚市,睇吓有冇机会下次试埋午市嘅套餐定食🙆🏻‍♀️烤至微微焦香的和牛,不沾酱料原味第一啖食落去酱料味比较突出,到后面有啲和牛嘅油脂香味入口即溶第二件可以加啲山葵,莫名其妙有啲似食紧三文鱼刺身🧐唔搭配伴碟入口就会越食越腻,炸蒜、芥末同葱花大家都可以试吓。第一次食咁厚咁嫩滑嘅牛舌芯,顶级好食,试完原味,都觉得好surprise ,第二块沾手磨山椒盐,系唔同层次🤣应该系呢间店必食之一~烤至微微焦香的和牛,不沾酱料原味第一啖食落去酱料味比较突出,到后面有啲和牛嘅油脂香味入口即溶第二件可以加啲山葵,莫名其妙有啲似食紧三文鱼刺身🧐唔搭配伴碟入口就会越食越腻,炸蒜、芥末同葱花大家都可以试吓。
社交媒体网站见到有人推介而黎🙂‍↔️
今次试咗晚市,睇吓有冇机会下次试埋午市嘅套餐定食🙆🏻‍♀️
清酒粕味噌烧A4和牛tataki  (半份)
自酿酱油曲烧厚切牛舌芯

2024-07-30
清酒粕味噌烧A4和牛tataki  (半份)
自酿酱油曲烧厚切牛舌芯