2023-03-31 842 浏览
睇咗食评好似好正,又去试新野。嗌咗午餐喇沙猪扒面,跟餐饮58,其实就正常价,无话好平。点知黎到,大失所望。首先我落单就自己落,肯定就落咗喇沙,点知一饮个汤底系冬荫公,又酸又辣。问楼面,一睇我有豆卜就一定系冬荫公。不过我就无食过酸辣味嘅喇沙啦。重点系个汤底仲要唔好食,系典型嘅冬荫公即食面入面果包粉开出嚟,只辣系 乸住喉咙果只,无好c服既感觉不过楼面系都话无错我又可以点㖞。到猪扒啦,好入味,不过入味到咸咗啲,过火啦,不过都好食嘅,脆嘅!块扒都有啲肥膏,唔会太硬。至于杯热柠茶,我就谷鬼气啦,得2块薄到透光嘅柠檬,点笃都无酸味,茶又涩得滞。环境唔算舒适,啲楼面系咁攞啲餐具出黎抹,系咁掟返落个西到,劲嘈出面有盏广告牌闪闪下,照住哂,对眼好唔c服,食完要拿拿声走!哎呀新蒲岗咁多野食,呢间真系无下次!
睇咗食评好似好正,又去试新野。
嗌咗午餐喇沙猪扒面,跟餐饮58,其实就正常价,无话好平。

不过楼面系都话无错我又可以点㖞。

到猪扒啦,好入味,不过入味到咸咗啲,过火啦,
不过都好食嘅,脆嘅!块扒都有啲肥膏,唔会太硬。

喇沙猪扒面

哎呀新蒲岗咁多野食,呢间真系无下次!