2024-09-09 193 浏览
🔎刘兴记生煎包专门店 (荃湾)荃湾一向好多平民小店‼️住荃湾的街访应该对这间呢间店都好熟悉🤩真系由细食到大🤣 仲要发哥都推介‼️平日下午来都满座💯都有好多人叫外卖~【招牌生煎包】$20/2只⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️爆汁‼️没爆汁还可以跟店员说~免费换🤣来到热辣辣🔥已经食过好多次!每次都爆汁🤤一齐样都咁好食😭【上海小笼包】$40/4只⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️都系呢度的必食!即叫即蒸!店员还亲切地提我们要趁热食🤣好多汤汁😍大家食的时候要小心啲‼️【麻酱手撕鸡粉皮】$42⭐️⭐️⭐️好大碗好足料🤣粉皮是卷状条型的,好滑好q弹🤤加咗好多青瓜🥒食落唔会好油腻~【排骨葱油拌面】$42⭐️⭐️⭐️⭐️大大块排骨!肉好滑嫩!但没骨的‼️拌面就不过不失😌可以食辣的加上枱面上的辣酱会更加好食!⭐️加分位‼️豆浆做紧任饮活动~本来以为任饮的豆浆都唔会好喝!但出乎意料之外🤣豆味好浓好香!是我在香港喝过数一数二好喝的豆浆‼️
🔎刘兴记生煎包专门店 (荃湾)
荃湾一向好多平民小店‼️
住荃湾的街访应该对这间呢间店都好熟悉🤩
真系由细食到大🤣 仲要发哥都推介‼️
平日下午来都满座💯都有好多人叫外卖~

【招牌生煎包】$20/2只

【上海小笼包】$40/4只