2023-05-29 77 浏览
呢个放题,个人认为可以再encore. 平时放题,唔食到300几,啲质素就麻麻哋。呢个放题得两个价钱,普通同升级。升级就多左任饮啤酒、即开生蚝同任食海胆带子,我今次食左普通嘅竹,人均$285。有8款前菜可以自己出counter 拎。 刺身都新鲜嘅,对得住呢个价钱,盘盘上都有摆盘。虾刺身劲大只,岩晒钟意食虾嘅人。我自己就钟意佢嘅赤贝,新鲜、爽口寿司件件好迷你,可以食多好多款,又唔会浪费。熟食款款上枱都热辣辣,系新鲜整出黎,唔系翻叮,呢样有诚意!推介咸蛋黄炒薯条,上枱好热,食落辣口,蛋黄十足,不过顾住食,唔记得影相。饮品选择就同平时外面放题、任食边炉一样,我钟意佢有几款唔甜嘅茶我拣。我地冇食升级就冇啤酒任饮,不过都可以单点。其他饮品不过不失,一定拣到啲嘢饮,不过冇惊艳嘅感觉。佢地服务好好,成日巡下有冇空碟垃圾要收,但又唔系好赶嘅feel想赶你走咁,尽量唔打扰客人成晚坐左一半人度,所以都静静地,埋左单,由我地继续坐,完全冇赶过我地,临走仲送左包花生俾我哋拎走

有8款前菜可以自己出counter 拎。

寿司件件好迷你,可以食多好多款,又唔会浪费。

刺身拼盘
花之恋类寿司