2022-06-24
Menu of the day ☁️影之鸟三色丼影之鸟烧物丼九龙球(6件)鸡冠串豚肉苹果串—老板AK开既日式烧物店☺️听闻好难订枱 但我上网订lunch time都几易🙊Lunch menu叫左2个丼🤭食落都普通仲预先order左招牌既九龙球🫶🏻卖相睇落就好靓 但食落就真系唔岩我口味 系大菜糕质感+左啲唔甜既水果🍎🍇🍓🍊串烧方面叫左openrice食评比较推介既鸡冠串同豚肉苹果串黎试下😺鸡冠系几特别🫣但豚肉苹果就普通 串烧无咩味🤣可能想人食啲肉既原味?—题外话🤭餐厅系咁播Jer+Edan既歌🤭🤭同埋洗手间好靓 亦有齐漱口水牙线etc同埋见到厨师预备食材(🍎)个阵除左口罩😥我谂目的可能系想试味?但之后都无戴返🫠令我好care—💰hkd $746 including 10% service charge📍 Kageno ToriG/F, Ashley Nine, 9-11 Ashley Road, Tsim Sha Tsui💓🍓welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu
影之鸟三色丼
影之鸟烧物丼