馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐厅: 馬哥孛羅咖啡廳
资讯:

马哥孛罗咖啡厅☕,下午茶自助餐🙈吾甘心试伏记,之前上网睇过食评,都知一般,不过因为积分到期要换,原本可拣港威同E间,港威已试过,所以都book左,而家太易book嘅自助餐真系多数吾好食🙊行咗一圈都同预期嘅一样冇乜特别嘢好食。刺身有三文鱼吞拿鱼同一只唔知乜鱼,攞咗返嚟之后发觉真系好难食🙈,唔新鲜有筋同有冰,热盘方面有啲炆牛肉炖火腿。味道一般,小朋友最开心系有薯条同麦乐鸡肠仔😜饮品系有三种果汁同埋柠茶任饮。甜品算系比较多,但亦唔系特别好味,叫做过得去,我都系食咗甜品冇乜点食其他嘢。感觉呢间野系冇乜诚意做自助餐🤔同埋冇乜心做嘅😔因为好多野食都系冻嘅🙁系讲紧热盘嘅野食都系冻嘅。唔知大家仲记唔记得之前去牛阵任食H仔头雪糕,但个雪柜冻到完全不唔到雪糕嘅回忆。我现场见有个女仔系负责不雪糕嘅。佢用尽全力都要两分钟先不到一球雪糕,真系戥佢辛苦🙃,我都唔好意思要多球🙊,因为后边仲好多人排队。座位方面我觉得系分隔得比较好嘅,枱同枱之间嘅距离足够😊。员工执枱算勤快👍。整体感觉系如果畀钱黎食就真系唔会喇,正价7折都要240左右,呢个价钱选择已经可以好多了。希望之后做返好少少,因为啲员工都叫做勤力,我感觉佢哋都著
整体感觉系如果畀钱黎食就真系唔会喇,正价7折都要240左右,呢个价钱选择已经可以好多了。希望之后做返好少少,因为啲员工都叫做勤力,我感觉佢哋都著紧份工。