2018-11-10 191 浏览
今日男朋友见完客早左放, 我今日就唔OT BYE BYE老细条尾返到荃湾揾好西食, 今次就拣左系八咪半既D间BACKYARD试下环境都唔错!上台无耐连食物都未叫, 就比左面包我地边食边谂叫咩, 点黑醋食都几好味㖞!Slow Cook Beef Ragu (Set) -$258D个SET包汤, 前菜, MAIN同甜品, 首先先上前菜, 系个春卷, 外表几脆, 入面都有唔少既料, 有丰富既口感, 几开胃罗宋汤: 几浓几多料, 而且我钟意辣辣地, 非常开胃, 我几欣赏!慢煮牛寛条面: D牛慢煮, 几好味㖞, 淋得黎又唔似D煲完汤既肉, 牛味几好, 而牛味都渗入寛条面, 好好味仲有餐饮!四式芝士薄饼-$148另外本来叫左个芝士蕃茄薄饼, 但上错左四式芝士薄饼, 我地又唔知照食, 不过都几好食, 芝士几浓, 个薄饼几脆口!另外个SET包埋甜品, 系个柠檬挞, 个馅其实有少少酸, 但连埋个皮一齐食就岩岩好, 有惊喜!总结黎讲, 几好味, 有惊喜, 都系几开心既一个晚上!
返到荃湾揾好西食,
今次就拣左系八咪半既D间BACKYARD试下

环境都唔错!

仲有餐饮!

四式芝士薄饼-$148

总结黎讲, 几好味, 有惊喜, 都系几开心既一个晚上!
2018-11-07
用餐时段