2024-06-14 154 浏览
今日俾我喺D2 Place发掘咗一间烧肉宝藏餐厅😈相当高质,餐厅环境非常阔落,坐得又舒服😊而且午市定食嘅烧肉餐10分丰富😍我同朋友一人嗌咗一个烧肉定食套餐,每个餐包咗沙律、清汤、白饭同泡菜小食✌🏻沙律配上柚子醋汁,相当开胃🫶🏻泡菜唔系太辣,酸酸甜甜辣辣用嚟解腻一流🤭黎重点啦,就系我哋嘅烧肉💋和牛极致定食,包括咗三款肉,其中一款和牛羽下,冇得顶😳另一款和牛心心都好吸引,所有牛肉肉味都劲浓,入口即化,非常高质😎黑毛和牛.北海道豚.日本产鸡盛合定食,呢个成盒一次满足晒大家三个愿望,烧完先知道原来佢唔净止牛肉出色,连鸡肉同豚肉都好高质☺️绝对对得住呢个价钱☺️忍唔住再追加份上等牛舌,牛舌薄薄但劲大块,入口非常脆口,系我钟意嘅口感😚然后我哋追加菠萝乳酸梳打同白桃乳酸梳打,游戏又酸酸地,加上佢哋真系有果肉,真材实料😋今次用餐体验非常开心🤩推荐大家嚟食🤭

黎重点啦,就系我哋嘅烧肉💋

今次用餐体验非常开心🤩推荐大家嚟食🤭
2024-06-09