三月中到南丫岛。无做功课下求其揾间。咁我希望睇紧既你有做。。所以我写。无预会平。钱我俾得起。但你啲咁既上菜时间。咁既食物质素。简直浪费左地球资源。星期六下晏帮衬。叫左炒饭,干炒牛河同一个𩠌。全部都系细size。然后。。。。。。等等等等等。。。。。。等左廿分钟。追个任应,整紧啦。。。。。等左三十分钟。。再追第个。。。呢位仕应大声回应。。。。我地好多单一张一张架,座到𠮶边𠮶边𠮶边架。我回应,咁𠮶边叫套餐既坐底一阵就有?无回应。到上枱。呢碟系干炒牛河。有见过呢啲色吗?吖也。。。碟蛋白炒饭唔记得影。。。碟野系黑黑灰灰既。conculsion is “镬捞” on the dishes完。记得做功课。你啲钱,揾得辛苦唔辛苦都好,请用喺一啲值得既地方。

到上枱。
呢碟系干炒牛河。有见过呢啲色吗?
吖也。。。碟蛋白炒饭唔记得影。。。碟野系黑黑灰灰既。

完。
记得做功课。
你啲钱,揾得辛苦唔辛苦都好,请用喺一啲值得既地方。