2009-04-04 10 浏览
我一路都有听过呢间野,一次睇电视蔡生又介绍,我自己住附近,觉得呢间野其貌不扬,本身冇乜兴趣试。但寻日真系行过时,见好多人食,个样又几骨"子"㖞,就走过去买一件!6蚊鸡一点都唔贵,都几大大件,我见第二度有些卖奇形怪状的细细件都系咁既价钱或者仲贵。睇外表我就好满意,加左甜酱辣酱食。佢系一包包预先入好,你一买佢就即刻拿俾你!我本身担心唔知会唔会唔热唔新鲜,一咬,呢个担心完全消除晒!超热!佢基本上货去得快,包左都唔够几分钟就有人买的了!所以唔驶再惊唔新鲜,兼多余油份揩左0系袋面,其实食得比即捞上黎既臭豆腐健康!外层超脆!入面好软好滑!真系好一流!最初怀疑蔡生乜都话好食,今次试过唔可以唔服喇!
2009-04-03