2020-06-29 1696 浏览
今日放lunch行远少少试下El Cerdo。高櫈都坐得好舒服,set lunch可以拣2款食物,好钟意佢呢个安排咁我哋就可以试多啲款式,同同事一齐share食我地就试到6款。餐汤系薯仔汤,好好味😋,同事嘅沙律都好大碟。炸黑毛猪火腿球热辣辣好好食。青口好鲜甜,推介👍🏻👍🏻鱿鱼软身唔会难咬😋鹌鹑腿味道不错但比较硬身同冇咩肉,唔岩食肉兽😛猪腩肉都好脆,配埋个酱好味道仲有西斑牙蟹肉奄列都好好食,不过唔记得影相🤭。其实样样都好食,不过份量唔系好多,男士叫一个set lunch应该唔够饱,我其中一个女同事下午茶时段都已经见肚饿🤣。但之后有机会都会再带同事去食lunch😋。

Ham  Croquetas

炸黑毛猪火腿球热辣辣好好食。

Mussels in  tomato  sauce  with  tarragon

青口好鲜甜,推介👍🏻👍🏻

Squid  with  garlic ,  chilli  &  sherry

鱿鱼软身唔会难咬😋

Grilled  quail  legs

鹌鹑腿味道不错但比较硬身同冇咩肉,唔岩食肉兽😛

Pork  belly
猪腩肉都好脆,配埋个酱好味道

Ham  Croquetas
Pork  belly