2014-06-21 611 浏览
我都知openrice既食评只可以用彩数黎评论一间野到底得定唔得,但见呢间野系groupon做优惠,又系新开,我谂都唔会好差姐,好啦,提早几日订台,星期五7:30,之后佢话!下?7:30?8:00前要走,但我买张野系写明8:00后离座,搞左一轮都算啦,终于等到星期五谂住同男朋友一齐试新野,点知一入到个门口已经觉得有小小中伏既感觉,成场烟雾漓漫,油烟味超重,不过买左唔通唔食咩,行埋柜柜台先会有人招呼你,重点系个男人话其实网上打错系8:00后入座,佢照比我入,我算!之后求其揾个位放低我地就话会揾张纸比我地写食乜,结果?行左去之后就当无左回事!咩经理?2次,2次都话会拎纸比我,到最后结果又系系我面前行黎行去当无事发生过!搞到我地要去隔离台拎纸,我唔明点解无人既台先会有落单纸,就算d侍应refill都唔会比纸有人既台!!!咁都算啦,d野食系个场仲未多人既时已经出现严重漏单!最离谱既系我入第2张纸既野食都到,第一张点既野点十样至少5样无到!最令我接受唔到既系碟白勺牛柏业居然有不明物体,而佢比我既反应系一声好细声既唔好意思!咁就当咩事都无发生过!我唔明点解厨房同传菜可以睇都唔睇就出菜比客人!就正正

最令我接受唔到既系碟白勺牛柏业居然有不明物体,
而佢比我既反应系一声好细声既唔好意思!
咁就当咩事都无发生过!我唔明点解厨房同传菜可以睇都唔睇就出菜比客人!就正正放系面而唔系我系底揾出黎呢间野既服务态度差都算,野食?我比接近300蚊一位既价钱食d我系街边食都仲好过佢既周街都系!食左半个钟,落左3次单!到最后男友顶唔顺愈来愈劲既油烟味而走!我从来都唔写食评!为左呢间垃圾我就奉献出我既第一次!
鸡皮可以淡而无味,问佢有无椒盐!无!

蚬?苦到呕而且腥味重!

冬阴公?糖水黎咋挂!
其他野?我都不予置评
2014-06-21