2024-07-23 281 浏览
真系好好食!我哋都算系喺香港试过好多cafe嘅人,随手揾嘅呢间冷门墨西哥餐厅真系惊艳到我😍1️⃣古法炖牛肉蛋洋葱卷饼Egg Wrap永远劲赞!超级好食,鸡蛋同牛肉系最好嘅拍档☺️已经自动切好两块,所以都好易分。洋葱、里面嘅蔬菜同芝士令整个口感好丰富,真系好好食🥹2️⃣芝士玉米肉松馅饼馅饼据说系店里嘅招牌,确实仲可以。几样食物融合得特别好,钟意肉松嘅人一定钟意!整个馅饼皮薄馅多,两个人叫half感觉差唔多~3️⃣香烤苹果焦糖酱甜脆饼同朋友纽结咗半晌咖啡布朗尼甜脆饼同佢,但只能讲甜脆饼真系好甜,我哋亚洲胃有啲受唔住...整个结构系脆皮入面系小蛋糕,顶部系香草雪糕(甜度最低竟然系佢)不过为咗蛋饼同馅饼会再去!整个餐厅都好唔错👍

1️⃣古法炖牛肉蛋洋葱卷饼

2️⃣芝士玉米肉松馅饼