2024-08-21
这间取了2022年新假期放题必吃大奖的港、日、泰放题料理标明有180款食物可以任饮任食,真的是非试不可啦!不过有别于其他日式放题店,这间放题店会有海鲜拼盘,需要另外加多100多元才可以食到,拼盘有鲍鱼、螺、虾、长脚蟹两支,仲有两盒鱼子酱,都算系一个几特别嘅安排,长脚蟹都算系小妹最钟意食的海鲜啦,虽然份量只有两支,但系都非常鲜甜,唔错!👍另外都嗌咗一些刺身,包括有八爪鱼、三文鱼、马刀贝、螺片等等,都系好新鲜嘅鱼生,尤其马刀贝非常之爽口,好食。放题必食嘅烧菠萝、芝麻鸡翼、串烧等等,都不失水准,菠萝非常鲜甜,鸡翼都炸得好香口。泰式小丑食咗两个炒菜好新鲜好惹味都系推介之选。餐前小食竟然比我发现到有惊喜,就系麻辣鱼皮,麻辣程度啱啱好,鱼皮好爽脆,一啲都唔腥,好好食,来到一定要食呢个喔!饮品甜品都有很多选择👇
泰式小丑食咗两个炒菜好新鲜好惹味都系推介之选。
饮品甜品都有很多选择👇