2024-10-08 249 浏览
元点终于开左,同家姐过黎食烧肉,位置好方便,座位又够哂大,仲可以book位唔驶企系度等,十分好。今日仲可以靠住窗坐,望住出边食👍🏻同细妹拣左个OMAKASE二人餐,好多野食Omakase沙律、泡菜三点盛沙律菜+好多木鱼,唔系普通生菜,相当有诚意三点盛系青瓜、泡菜同白萝卜,三样都好爽口同够哂辣食完小食,职员仲有讲话如果有需要可以揾佢地帮我地烧,我地唔想太麻烦人,除左大判烧,其他我地都决定自己烧返塩味盛 (塩味上牛舌、葱盐味若鸡精选2种、海老)海老好弹牙,牛舌同鸡都好嫩好容易咬,仲几大旧,食完好满足烧肉汁盛(黑毛和牛精选、野菜、大判烧!黑毛和牛西冷)野菜我一直都好喜爱😆有2种菇、南瓜同洋葱,呢几样都系烧烤常用的野菜,自己烧都唔怕会失手和牛西冷系好好食,好重油脂同牛味,而且好容易咬😆最最最好味系大判烧,我地唔想破坏甘好味的肉就麻烦左职员帮我地烧,职员好快就烧好比我地,真系好好味!唔驶点咬就可以溶系口的感觉,呢个价钱享受到呢个质素系十分值得😆最后仲有冷面同甜品冷面面几大碗,爽口弹牙,汤又够重味,好正甜品好滑,杏仁味好重,好够冻,雪米滋好好味

同细妹拣左个OMAKASE二人餐,好多野食

Omakase沙律、泡菜三点盛
沙律菜+好多木鱼,唔系普通生菜,相当有诚意
三点盛系青瓜、泡菜同白萝卜,三样都好爽口同够哂辣

塩味盛 (塩味上牛舌、葱盐味若鸡精选2种、海老)
海老好弹牙,牛舌同鸡都好嫩好容易咬,仲几大旧,食完好满足

烧肉汁盛(黑毛和牛精选、野菜、大判烧!黑毛和牛西冷)
和牛西冷系好好食,好重油脂同牛味,而且好容易咬😆

最后仲有冷面同甜品
冷面面几大碗,爽口弹牙,汤又够重味,好正
甜品好滑,杏仁味好重,好够冻,雪米滋好好味

• 大判烧!黑毛和牛西冷