2023-02-24 27 浏览
同老婆去左天后试新开既六六六六火锅;一入店门环境够哂精致光猛,而且值得一赞系私稳度几高!📃餐牌款式都有几多选择,各式各样既海鲜、肉类等等都应有尽有前菜店员比左一小盘梅渍蕃茄仔🍅味道酸甜开胃,够哂refresh汤底拣咗鸳鸯锅🍲分别系台式养生人参白汤锅以及秘制沙嗲汤底最特别系台式养生人参白汤锅⚠️真系有原枝人参做汤料,饮落够甘香🔹即炸响铃卷、炸鱼皮食落果然系唔同啲,鱼皮系由师传每日新鲜即炸,诚意满分🔹手打丸分别有黑松露丸、蟹籽虾丸、芫荽丸以及墨丸,每一粒都食得出足料,值得encore🔹本地手切牛肉嘅色泽红润,渌完唔洗点酱料已经食到超浓牛香,肉汁JUICY🔹黑豚肉纹理够分明,食起上黎特别有油脂香同埋爽脆🔹鲜蔬拼盘,出黎打边炉一定要嗌菜食,order 拼盘就乜款都可以试到啦🔹海鲜order左几款,海中虾够鲜味,肉质弹牙;鲍鱼同样够爽口而且处理得好干净!🔹饺子拼盘可以试到3款唔同既饺,皮薄馅多,口感一流。总得来讲,物超所值,我会推荐朋友去食。

📃餐牌款式都有几多选择,各式各样既海鲜、肉类等等都应有尽有

汤底拣咗鸳鸯锅🍲分别系台式养生人参白汤锅以及秘制沙嗲汤底

🔹即炸响铃卷、炸鱼皮
食落果然系唔同啲,鱼皮系由师传每日新鲜即炸,诚意满分

🔹黑豚肉纹理够分明,食起上黎特别有油脂香同埋爽脆

🔹饺子拼盘可以试到3款唔同既饺,皮薄馅多,口感一流。

总得来讲,物超所值,我会推荐朋友去食。