2024-03-05
经过左几次门口都咁多人,终于揾晚早少少黎试下睇下有几猛料!汤饺配咗椰子海带鲜鸡猪骨浓汤,汤底无味精,唔会饮到口渴👍🏻 水饺皮薄馅靓,好大只,足料抵食🥟 我最钟意小棠菜饺😳好清甜,系出面少见嘅饺子🤣煎饺煎到黄金香脆,咖喱饺最出色🥘香料味加上椰菜甜味,口感同味道层次都几丰富👍🏻 各款煎饺仲可以加$16换成邪恶金沙饺💛钟意食咸蛋黄嘅一定唔可以错过,系丰信饺子嘅特色之一😝小食都唔会比饺子逊色,卤蛋卤得好入味,又唔会死咸👍🏻 我最钟意藕尖,用左泡淑凉拌,酸酸辣辣,爽脆得黎又开胃🤤食完门口有超多人排队等外卖同堂食,真系平靓正😝唔怪之得要埋隔离个舖位,黎紧扩充完应该可以快啲入座🙊汤饺双拼🔸小棠菜鲜肉饺、西洋菜鲜肉饺煎饺双拼🔸咖喱椰菜鲜肉饺、麻辣白菜鲜肉饺小食🔸凉拌藕尖、秘汁卤蛋📍#丰信饺子店 (#太子美食)太子汝州街17号地下A号舖➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎吃是真爱❤️ @eatistruelove.hk 🌟
汤饺双拼
🔸小棠菜鲜肉饺、西洋菜鲜肉饺
煎饺双拼
🔸咖喱椰菜鲜肉饺、麻辣白菜鲜肉饺
小食
🔸凉拌藕尖、秘汁卤蛋
📍#丰信饺子店 (#太子美食)
太子汝州街17号地下A号舖
➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎