2024-09-02 4174 浏览
悄悄食堂一直都系我好钟意既居酒屋小店。今次再度造访同样冇令人失望😚❣️厚切牛舌芯必食既厚切牛舌真系好好食,卖相好靓非常打卡able,口感爽嫩,带有淡淡腌制过既酱油香味,点小小海盐已经好好食。❣️烧A4和牛Tataki味增调味既烧和牛,调味啱啱好,好食🤤但份量偏小所以性价比不高❣️啤酒脆浆炸鸡炸鸡好juicy,大大块热辣辣🔥而且真系有阵啤酒香味好特别🤣❣️二重奏广岛蚝炊饭劲好食😭面头有大大只广岛蚝,煎到有阵薄薄脆皮之后再用酱汁煮,层脆皮嗦晒啲汁,好入味,里面又唔会太熟,而且蚝味鲜甜!炊饭就系用牛肝菌蚝酱煮既🥹❣️自家制焦糖忌廉芝士鸡蛋布丁同以往食开既鸡蛋布丁唔一样,呢个系扎实浓厚既cream cheese口感🫶🏻甜度适中,芝士同焦糖好夹🥰同人share啱啱好,独食会太漏🤣

❣️厚切牛舌芯

❣️烧A4和牛Tataki